9.4 C
Alexandroupoli
Sunday, May 19, 2024

Έγκριση κονδυλίων για την επίπλωση των εγκαταστάσεων του Γηροκομείου Άγιος Κυπριανός

600.000 ευρώ το συνολικό ύψος της χρηματοδότησης

girokomeio-agiou-kiprianou-1 girokomeio-agiou-kiprianou-2 girokomeio-agiou-kiprianouΟλοκληρώνονται οι εργασίες εξοπλισμού της νέας πτέρυγας του γηροκομείου Άγιος Κυπριανός στην Αλεξανδρούπολη. Όπως δήλωσε ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα,  εξασφάλισε τα απαραίτητα κονδύλια για την επίπλωση των χώρων του ιδρύματος. Το συνολικό ύψος της χρηματοδότησης από το ταμείο του ΕΣΠΑ αγγίζει τα 650.000 ευρώ, επεσήμανε ο Μητροπολίτης απευθύνοντας παράλληλα έκκληση στους πολίτες να συνεισφέρουν με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας ως προς την κάλυψη των αναγκών του εσωτερικού εξοπλισμού της νέας πτέρυγας του ιδρύματος.

Τέλος, ο Μητροπολίτης υπογράμμισε το ρόλο που θα πρέπει να διαδραματίσει η Περιφέρεια ως προς την αποκατάσταση του ανισόπεδου του εδάφους στον κόμβο εξωτερικά του Ιδρύματος, ως προς τη διευκόλυνση της εισόδου και εξόδου των οχημάτων του Γηροκομείου.

spot_img
spot_img
Sunday, May 19, 2024

Latest News

Κοινωνικός τουρισμός: 11 ημέρες διακοπές στον Έβρο

Για πρώτη φορά ιαματικός τουρισμός για όλους - Δωρεάν βιβλία, εισιτήρια θεάτρου - Χρηματική ενίσχυση 1.000 ευρώ στις πολύτεκνες...

More Articles Like This