9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, May 2, 2024

ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΤΟ… ΟΝΟΜΑ ΟΧΙ

Το ψευδεπίγραφο κράτος των Σκοπίων παίρνει “ταυτότητα” με Ελληνική έγκριση – Την ίδια ώρα οι εισβολείς της Κύπρου ετοιμάζονται να πάρουν τη “νομιμοποίηση” για τα εγκλήματα που έκαναν – Η χώρα κονταίνει και μικραίνει

Venizelos-OHE

Πραγματικά, όσα είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος από την έδρα του ΟΗΕ μόνο θλίψη μπορούν να προκαλέσουν για το πως γράφεται τελικά η μοίρα αυτού του τόπου.
Ενός τόπου στον οποίο ο ένας Βενιζέλος ξερίζωσε τους Έλληνες από τη γη της Ιωνίας και ο συνεπώνυμός του, με μια ομιλία στα… κρυφά, διαγράφει την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.
Τόσο απλά και χωρίς καμία ενοχή.
Το χειρότερο από όλα είναι ότι οι Σκοπιανοί θα κάνουν και τους δύσκολους από πάνω.
Το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη μετά την οικονομική υποδούλωση μας περιλαμβάνει και την απώλεια της εθνικής μνήμης και συνείδησης μας.
Και, καθώς διάβαζα το κείμενο της τοποθέτησης του υπουργού Εξωτερικών -που δεν περιείχε ούτε μία αναφορά, έστω για τα μάτια του κόσμου, στις σκοπιανές προκλήσεις-, από τη μία η μνήμη οδηγήθηκε στο δάκρυ του Κωνσταντίνου Καραμανλή για τη Μακεδονία και από την άλλη στην ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου η οποία βάζει ταφόπλακα στην ιστορία μας.
Το ανατριχιαστικότερο όλων είναι ότι δεν υπήρξε καμία αντίδραση στο ότι «κατάπιαμε» το «καμία αναγνώριση, εάν περιέχεται η λέξη “Μακεδονία” ή παράγωγα της».
Το κομμουνιστικό ψευδεπίγραφο κράτος παίρνει «ταυτότητα» με ελληνική έγκριση.
Και όσα αστεία λέγονται περί γεωγραφικού προσδιορισμού δεν είναι παρά μόνο άλλοθι για όσα θα ακολουθήσουν.
Οι Σκοπιανοί σιγά σιγά θα το αφαιρέσουν και θα συνεχίσουν ανενόχλητοι το έργο τους, παραποιώντας την Ιστορία, αγνοώντας το δίκαιο, λοιδορώντας μια χώρα που κάποτε την έλεγαν Ελλάδα, θα μπουν στο NATO και θα σχηματίσουν μαζί με Αλβανούς και Τούρκους το ανθελληνικό τόξο. Οι Γερμανοί θα τρίβουν τα χέρια τους, μια και η εργολαβία την οποία ανέλαβε η Μέρκελ για λογαριασμό των ΗΠΑ πέτυχε και φυτεύουν ακόμη ένα «αγκάθι» στα πλευρά μας.
Ό,τι δεν πέτυχαν το 1992 οι Σκοπιανοί το καταφέρνουν το 2014, και μάλιστα με ελληνική πρωτοβουλία. Οι πλαστογράφοι της Ιστορίας ετοιμάζονται να πάρουν το όνομα της Μακεδονίας, την ίδια ώρα που οι εισβολείς της Κύπρου ετοιμάζονται και αυτοί να πάρουν τη νομιμοποίηση για τα εγκλήματα που έκαναν. Το νέο σχέδιο Ανάν που στήνεται θα περιέχει και… ρήτρα φυσικού αερίου.
Οι εταίροι και σύμμαχοί μας Αμερικανοί και Γερμανοί ετοιμάζουν βήμα βήμα τις επόμενες κινήσεις τους.
Για άλλη μια φορά, ο χρόνος όχι μόνο δεν δούλεψε υπέρ μας, αλλά έγινε ο δήμιος μας. Γιατί, διαχρονικά, μας έλειψε αυτό που είχαν οι αντίπαλοι μας: στρατηγική και συμμαχίες από τη μία και πίστη στις δυνατότητες και τις δυνάμεις μας από την άλλη.
Αποτέλεσμα, η χώρα κονταίνει και μικραίνει σε όλα τα επίπεδα, καθώς είναι πλέον αργά για δάκρυα!
Ν. Ελευθερόγλου

spot_img
spot_img
Thursday, May 2, 2024

Latest News

Παρεμβάσεις στον οικισμό Τριφυλλίου Αλεξανδρούπολης

Εργασίες ελαιοχρωματισμού και επιχρισμάτων πραγματοποιήθηκαν στο Κοινοτικό Κατάστημα Τριφυλλίου, στο κτήριο του συλλόγου του οικισμού, όπως και στο Ηρώον...

More Articles Like This