9.4 C
Alexandroupoli
Sunday, May 19, 2024

ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ !!!

ethnikos

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ταλαντούχα αθλήτρια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Βασιλειάδου Θεοδώρα , που μπήκε στην τετράδα του Πανελλήνιου τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο Μέτσοβο στην κατηγορία των παγκορασίδων.

Η αθλήτρια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης σημείωσε σπουδαίες εμφανίσεις σε όλους τους αγώνες κόντρα σε πολύ καλές αθλήτριες και τελικά πήρε το πολύτιμο χάλκινο μετάλλιο. Ο χαμένος ημιτελικός από την αξιόλογη αθλήτρια Γκαβαλιά του ΑΣΕΑ Καβάλας της στάθηκε εμπόδιο για ακόμα μια μεγαλύτερη διάκριση. Καθοριστικό ήταν το τελευταίο σετ που η Βασιλειάδου του Εθνικού είχε προηγηθεί με 10-6 , δεν κατάφερε να πάρει έναν ακόμα πόντο για να διεκδικήσει την πρώτη θέση του τουρνουά και έτσι ήρθε το χάλκινο μετάλλιο. Αργότερα η Θεοδώρα πραγματοποίησε άλλη μια τρομερή εμφάνιση με την Λιβιεράτου (ΝΟ 2) ! της γενικής κατάταξης , χάνοντας στις λεπτομέρειες 3-2 και το τελευταίο σετ 14-12 !

Στα αγόρια, στη κατηγορία των παμπαίδων, ο Γιάννης Παπαδόπουλος του Εθνικού μετά από εκπληκτικές εμφανίσεις ξεπερνώντας τον εαυτό του για άλλη μια φορά τερμάτισε στην προνομιούχο έκτη θέση. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παπαδόπουλος πέτυχε νίκες σε αντίπαλους που βρίσκονται σε υψηλότερες θέσεις στην γενική αξιολόγηση. Ευχάριστο είναι το γεγονός πως η Αλεξανδρούπολη σημείωσε ακόμη ένα μετάλλιο στο τουρνουά με την δεύτερη θέση του Σταματόπολου που αγωνίζεται στο σωματείο του Φάρου.

- Advertisement -

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 128 αθλητές απ όλη την Ελλάδα. Νικητές στην κατηγορία των παίδων και κορασίδων ήταν ο Χατζηλυγερούδης και η Γερασιμάτου της Πάτρας. Ενώ στους παμπαίδες και στις παγκορασίδες νίκησαν ο Σταματούρος του Ολυμπιακού και η Κουκουτού του ΓΑΟ Πειραιά.

spot_img
spot_img
Sunday, May 19, 2024

Latest News

Κοινωνικός τουρισμός: 11 ημέρες διακοπές στον Έβρο

Για πρώτη φορά ιαματικός τουρισμός για όλους - Δωρεάν βιβλία, εισιτήρια θεάτρου - Χρηματική ενίσχυση 1.000 ευρώ στις πολύτεκνες...

More Articles Like This