9.4 C
Alexandroupoli
Wednesday, May 1, 2024

Σε 24ώρη λειτουργία μπαίνει το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης

Δόθηκε το πράσινο φως για την εξυπηρέτηση πτήσεων στο αεροδρόμιο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, ολόκληρο το εικοσιτετράωρο

AERODROMIO-ALEX-POLHS-DHMOKRITOS aerodormio-alexpolis

Το πέρας των εργασιών του Πανελληνίου Συνεδρίου Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας σήμανε την ευόδωση του αιτήματος για 24ωρη λειτουργία του αερολιμένα «Δημόκριτος», μια εξέλιξη που ουσιαστικά δίνει την δυνατότητα στο αεροδρόμιο να προγραμματίζει και να μπορεί να εξυπηρετεί αιτήματα πτήσεων καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Η έγκριση του αιτήματος από την Διεύθυνση Υπηρεσιών Εναέριας Κυκλοφορίας Περιφερειακών Αερολιμένων δόθηκε και η επί 24ώρου βάσεως λειτουργία του αεροδρομίου τίθεται σε ισχύ επ’ αόριστον και για να τεθεί σε εφαρμογή, θα ξεκινήσει να εργάζεται ένας επιπλέον ελεγκτής.

- Advertisement -

Η αντίστροφη μέτρηση για την πτήση Αλεξανδρούπολη – Αγία Πετρούπολη έχει ξεκινήσει με τον τύπο του αεροσκάφους να αλλάζει 2 φορές λόγω της αυξημένης ζήτησης των επιβατών.

Οι άλλες πτήσεις εξωτερικού, πέραν αυτής για το Τελ Αβίβ, δείχνουν αυτή τη στιγμή ότι πηγαίνουν καλά και οι ενδείξεις φαντάζουν αρκετά ενθαρρυντικές.

spot_img
spot_img
Wednesday, May 1, 2024

Latest News

Θα μπορούν να έχουν δεύτερη συχνότητα τα ραδιόφωνα του Έβρου

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, είχε συνάντηση πριν από λίγο στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης με τους ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών σταθμών...

More Articles Like This