9.4 C
Alexandroupoli
Wednesday, May 1, 2024

«Έφυγε» από κοντά μας ο Νίκος Κουκουράβας

Έχασε την μάχη με το θάνατο ο πρώην Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Νίκος Κουκουράβας, στο Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν από τις 13 Μαΐου – Σήμερα στις 11.00 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου θα γίνει η κηδεία του

koukourbas-bravefsi 055

Τα ξημερώματα της Τρίτης, έχασε τη μάχη με το θάνατο ο πρώην Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης Νίκος Κουκουράβας, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης από τις 13 Μαΐου μετά από ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι του.

Ο Νίκος Κουκουράβας ήταν δήμαρχος την τετραετία 1991-1994, είχε διατελέσει και Διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και Πρόεδρος του Τοπικού Παραρτήματος του Πανελληνίου Ερυθρού Σταυρού επί πολλά χρόνια.

- Advertisement -

Να θυμίσουμε ότι τον Νοέμβριο του 2011 τιμήθηκε για  την συνολική παρουσία και την προσφορά του στην πόλη μας, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους Αλεξανδρουπολίτες αφού έχει ταυτιστεί με την ανάπτυξη της πόλης κάτι που αναγνωρίζουν όλοι οι κάτοικοι ανεξάρτητα από την πολιτική τους τοποθέτηση.

Ξεχώριζε για πολλά, χαρακτηριστική όμως ήταν η λιτότητα, η εργατικότητα, η δημοκρατικότητα και η σαφήνεια των λόγων και των έργων του.

Άνθρωπος ολιγόλογος, διακριτικός,  αξιοπρεπής και ευγενικός, μεστός στα λόγια και ενεργός στις πράξεις, απεχθάνονταν την υπερβολή και την περίσσια προβολή.

Κατά πρώτο λόγο και πάνω απ’ όλα ήταν ενεργός πολίτης, με συμμετοχή, δράσεις και μετρήσιμο αποτέλεσμα.

Ένας πιστός δημοκράτης, που δε διαχώριζε τους ανθρώπους κατά τις πολιτικές τους προτιμήσεις, αλλά με βάση την προσήλωσή του σε υψηλές αρχές και αξίες.

Κέρδισε δίκαια, με πολλή προσωπική δουλειά και διατηρώντας πάντα χαμηλούς τόνους, την εκτίμηση και το σεβασμό συμπολιτών, συναδέλφων, εργαζομένων και πολιτικών.

Η κηδεία του εκλιπόντος πρώην δημάρχου της Αλεξανδρούπολης θα γίνει σήμερα το πρωί στις 11.00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου

spot_img
spot_img
Wednesday, May 1, 2024

Latest News

Θα μπορούν να έχουν δεύτερη συχνότητα τα ραδιόφωνα του Έβρου

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, είχε συνάντηση πριν από λίγο στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης με τους ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών σταθμών...

More Articles Like This