9.4 C
Alexandroupoli
Tuesday, April 30, 2024

Η μαύρη προπαγάνδα των Τούρκων κατά των Ελλήνων, συνεχίζεται

Τουρκικό μυθιστόρημα προκαλεί σοκ – Η βασική ιστορία αναφέρει την γειτονική χώρα το 2039 να έχει καταληφθεί από Έλληνες και Σύριους

Σοκ και δέος παρουσιάζει τουρκικό μυθιστόρημα για μια Τουρκία του 2039, την οποία ελέγχουν μετανάστες και Σύριοι πρόσφυγες , ενώ Έλληνες στρατιώτες αποβιβάζονται στην Μικρά Ασία.

Τουρκικό βιβλίο με “μυθιστόρημα” αναφέρει την ιστορία αγάπης μιας Τουρκάλας και ενός Έλληνα στην Τουρκία του 2039, η οποία ελέγχεται από μετανάστες και Σύριους πρόσφυγες που έχουν την πολιτική εξουσία στην χώρα, ενώ Έλληνες στρατιώτες πατούν ξανά το έδαφος της Μικράς Ασίας, προκαλώντας σαφώς πολλά ερωτηματικά.     

Η ιστορία του τουρκικού μυθιστορήματος που αποτελεί πραγματικά αίνιγμα

- Advertisement -

Σύμφωνα με τουρκική ιστοσελίδα σε κοινωνικό δίκτυο:  “Το όνομα της ιστορίας είναι Imrozlu στα τουρκικά. 

Αυτή η ιστορία μιλάει για την Τουρκία το 2039.

Σύμφωνα με το σενάριο του βιβλίου, στην γειτονική χώρα είχαν ξεσπάσει εμφύλιες αναταραχές και τα τουρκικά εδάφη καταλήφθηκαν από τους Έλληνες.

“Αυτό που προκύπτει από εδώ είναι τα πράγματα που ένιωσα την ανάγκη ακόμη και να παραθέσω. Αν και δεν πρέπει καν να το σκεφτεί κανείς, δυστυχώς, μια κυρία μυθιστορηματοποιεί αυτό που έγραψα και το ρομαντικοποιεί προσθέτοντας μια ιστορία αγάπης σε αυτά”, αναφέρει η ανάρτηση.

“Παράτυποι μετανάστες και πρόσφυγες στην Τουρκία έχουν καταλάβει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία και την εξουσία, και έχουν ιδρύσει διάφορες τρομοκρατικές οργανώσεις οι οποίες βρίσκονται σε σύγκρουση με τους Τούρκους.

Ξένες πολιτοφυλακές κατέλαβαν τα νοσοκομεία. Τα τηλέφωνα και οι ιατρικές προμήθειες των Τούρκων στα νοσοκομεία κατασχέθηκαν.

Αναφέρεται ότι Τούρκοι γιατροί βασανίζονται, ξυλοκοπούνται με ρόπαλα και αφήνονται πεινασμένοι και διψασμένοι να θεραπεύσουν Τούρκους.

Αφγανικές και συριακές συμμορίες βασανίζουν Τούρκους.

Κλείνουν τους δρόμους και ζητούν ταυτότητα, ενώ συλλαμβάνουν τους άνδρες που έχουν τουρκική ταυτότητα και τους μεταφέρουν σε μέρη που ονομάζονται «στρατηγεία»,  και εκεί τους δολοφονούν, τους  βασανίζουν ενώ βιάζουν Τουρκάλες.

Οι Τούρκοι που θέλουν να ξεφύγουν από την κατοχή συρρέουν στην Ευρώπη ως πρόσφυγες.

Η Ευρώπη προσπαθεί να αντιμετωπίσει τους «Τούρκους πρόσφυγες».

Τι συμβαίνει λοιπόν ενώ συμβαίνουν όλα αυτά; Φυσικά, μία Τουρκάλα ερωτεύεται έναν Έλληνα καπετάνιο. Το βιβλίο αφηγείται τη ρομαντική αγάπη μιας Τουρκάλας και ενός Έλληνα στρατιώτη μέσα σε όλη αυτή την κατοχή, την βαρβαρότητα και τα βασανιστήρια. Είναι τόσο οικείο σενάριο, έτσι δεν είναι;” αναφέρει η σχετική ανάρτηση.

Τι επιδιώκει το τουρκικό βιβλίο κατά του ελληνισμού 

Οι Τούρκοι είναι μοναδικοί στην προπαγάνδα τους, ειδικά όταν έχουν να κάνουν ακόμη μία “ βρομοδουλειά” κατά του ελληνισμού σε Κύπρο και Αιγαίο.

Το τεράστιο σύστημα των Τούρκων διασπείρει ακόμα και με την μορφή μυθιστορήματος μια ακόμη επιχείρηση μαύρης προπαγάνδας κατά της Ελλάδος, και των Σύριων μεταναστών, που αν και είναι  αδελφοί μουσουλμάνοι ήδη δέχονται τρομερές πιέσεις εντός του τουρκικής επικράτειας.

Τονίζουμε ότι η Μαύρη Προπαγάνδα,: είναι ψευδεπίγραφη και πλαστογραφημένη και, πολλές φορές, φαίνεται σαν να προέρχεται από τον ίδιο τον εχθρό εναντίον του οποίου βάλλει.

Είναι η πιο δόλια μορφή προπαγάνδας και προσπαθεί να πλήξει τον αντίπαλο εκ των έσω, με ψεύτικες ομολογίες και πλαστογραφημένα έγγραφα, τα οποία δήθεν προέρχονται από τον ίδιον.

Δεν βασίζεται και δεν υποστηρίζει πανανθρώπινες αξίες, αλλά έχει ως σκοπό την επικυριαρχία, τον πόλεμο, τη σύγκρουση και την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Στην προκειμένη περίπτωση επαναφέρει το σενάριο των δήθεν επιθετικών Ελλήνων, (ειδικά με τόσες αμερικανικές βάσεις εντός ελληνικής επικράτειας) που αναμένουν την παραμικρή ευκαιρία για να ξαναεπιτεθούν στην Μικρά Ασία, με στόχο να πετύχουν ότι δεν πέτυχαν το 1922.

Εμπλέκοντας μια δήθεν ιστορίας αγάπης, οι εμπνευστές του μυθιστορήματος παίζουν με το ιστορικό υποσυνείδητο των Τούρκων, ώστε να τους προκαλέσουν αισθήματα ακραίου μίσους, το οποίο θα εκφραστεί όπως εκφράστηκε για παράδειγμα στην Κύπρο το 1974, κατά αθώων αμάχων, που κατακρεουργήθηκαν από τις ορδές του Αττίλα.

Όλα αυτά εντάσσονται στο γενικότερο πολύχρονο σχέδιο των Τούρκων κατά της Ελλάδος, με βιβλία, βίντεο, ομιλίες ειδικών στα κανάλια το βράδυ, ότι οι Έλληνες θα επιτεθούν στην Μικρά Ασία.    

pentapostagma.gr

spot_img
spot_img
Tuesday, April 30, 2024

Latest News

Θα μπορούν να έχουν δεύτερη συχνότητα τα ραδιόφωνα του Έβρου

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, είχε συνάντηση πριν από λίγο στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης με τους ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών σταθμών...

More Articles Like This