9.4 C
Alexandroupoli
Saturday, May 18, 2024

Ζεύγος Ρουμάνων ήλθε για να παντρευτεί στην Αλεξανδρούπολη

Ο τόπος μας αρχίζει να αναγνωρίζεται για τις φυσικές ομορφιές που προσφέρει και ως ιδανικός τόπος για την ένωση ξένων ζευγαριών με τα δεσμά του Γάμου

Η Αλεξανδρούπολη είναι αδιαμφισβήτητα ένας ευλογημένος τόπος.

Και φαίνεται πως αυτό το έχουν ανακαλύψει και οι ξένοι, που δεν χάνουν ευκαιρία να επισκέπτονται την περιοχή μας.

Μάλιστα, κάποιοι επιλέγουν την Αλεξανδρούπολη για να τελέσουν τον γάμο τους και το επακόλουθο γαμήλιο γλέντι.

- Advertisement -

Πρόσφατα, το περασμένο δηλαδή Σαββατοκύριακο, πραγματοποιήθηκε σε μεγάλο ξενοδοχείο της πόλης μας, ένα υπέροχο γαμήλιο party για ένα ζευγάρι Ρουμάνων που παντρεύτηκε εδώ!

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον DJ PRO, Κώστα Κόκορη, που ανέλαβε να «ντύσει» μουσικά την βραδιά, μας είπε πως 80 περίπου Ρουμάνοι διασκέδασαν με την καρδιά τους, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα νησιά του Αιγαίου!

Ο κ. Κόκορης επεσήμανε για το συγκεκριμένο γλέντι, πως ενώ το κύριο μέρος του μουσικού προγράμματος αποτελείτο από dance κομμάτια, εντούτοις δεν απουσιάζουν ελληνικά τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου, του Μάνου Χατζηδάκη, του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Λοΐζου όπως το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» και το «Συρτάκι».

Ακόμη, δήλωσε πως και κατά τα προηγούμενα χρόνια είχαν πραγματοποιηθεί γάμοι στην Αλεξανδρούπολη από Τούρκους, Σέρβους, Βούλγαρους, ακόμα και Ισπανούς.

Σημείωσε δε, πως όλοι αυτοί δεν έχουν κάποια σχέση (π.χ. συγγένεια) με τον τόπο μας, αλλά τον επιλέγουν συνειδητά για να χαρούν ένα τόσο σπουδαίο γεγονός, όπως είναι ο γάμος.

«Η Αλεξανδρούπολη είναι ο ιδανικός για γαμήλιο τουρισμό, χάρη στις σπουδαίες ξενοδοχειακές μονάδες που έχουμε», κατέληξε ο κ. Κόκορης.

Και δεν έχει άδικο. Ίσως αν το κυνηγούσαμε συστηματικά και οργανωμένα, η Αλεξανδρούπολη θα μπορούσε να καταστεί ο τέλειος γαμήλιος προορισμός, ιδανικός για την ένωση ξένων ζευγαριών.

Μαρίνα Κονδύλη

spot_img
spot_img
Saturday, May 18, 2024

Latest News

Κοινωνικός τουρισμός: 11 ημέρες διακοπές στον Έβρο

Για πρώτη φορά ιαματικός τουρισμός για όλους - Δωρεάν βιβλία, εισιτήρια θεάτρου - Χρηματική ενίσχυση 1.000 ευρώ στις πολύτεκνες...

More Articles Like This