9.4 C
Alexandroupoli
Tuesday, May 21, 2024

Νερό και τρόφιμα για τους Πυροσβέστες στο Παπίκιο

Προσέφεραν στελέχη του κόμματος «Πατριωτική Ένωση» του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου – Παρά τις φωτιές, οι ροές μεταναστών συνεχίζονται

Μόλις δύο μικρά μπουκάλια νερό και φαγητό που πρέπει να καταναλωθεί εντός δύο ωρών είχαν δώσει οι γνωστοί ανευθυνοϋπεύθυνοι του κρατικού μηχανισμού στους πυροσβέστες που επιχειρούν στο Παπίκιο όρος, της Ροδόπης, που καίγεται εδώ και μέρες.

Την κατάσταση ανέλαβε να διορθώσει η Πατριωτική Ένωση, που, όπως φαίνεται, έχει αναπτύξει έντονη δράση στην ακριτική περιοχή και διαθέτει σημαντικό ανθρώπινο δυναμικό.

Γεγονός που μάλλον οφείλεται στο ότι η προσωπική ενασχόληση του προέδρου της Προδρόμου Εμφιετζόγλου με τα προβλήματα της ευρύτερης Θράκης δεν αρχίζει τώρα, αλλά πάει πίσω δεκαετίες.

- Advertisement -

Αφού πληροφορήθηκαν την κατάσταση που επικρατεί, στελέχη του κόμματος ανέβηκαν στο βουνό -ως το σημείο τουλάχιστον που επιτρεπόταν- και παρέδωσαν στους άνδρες της Πυροσβεστικής δέματα με τρόφιμα, αναψυκτικά, καφέδες, νερά και ότι άλλο είχε ζητηθεί . Βέβαια, το πρόβλημα της ποιότητας της τροφοδοσίας δεν είναι το μοναδικό που αντιμετωπίζουν οι άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος. Εξίσου προβληματικό είναι το γεγονός ότι στην περιοχή και, παρά τις φωτιές, οι ροές των λαθρομεταναστών συνεχίζονται.

Πάντως, ο κόσμος της περιοχής, που είναι αγανακτισμένος τόσο με ης φωτιές όσο και με το λαθρομεταναστευτικό, στηρίζει δράσεις σαν και αυτή της Πατριωτικής Ένωσης.

Χαρακτηριστικό είναι ότι, όπως έλεγαν τα στελέχη της Πατριωτικής Ένωσης που πήραν μέρος στη συγκεκριμένη δράση του κόμματος, ο ταξιτζής που τους μετέφερε αρνήθηκε να πληρωθεί το κόμιστρο.

spot_img
spot_img
Tuesday, May 21, 2024

Latest News

Επιτυχής η εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Αξιωματικών ΑΜ-Θ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία για τις ανάγκες της Τράπεζας Αίματος της Ελληνικής Αστυνομίας, που διοργάνωσε η...

More Articles Like This