9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, May 2, 2024

Το Γραφείο Ασύλου Θράκης να μείνει στην Αλεξανδρούπολη

Η Υπηρεσία να μην μεταφερθεί στην Καβάλα – Κατάθεση αναφοράς στο Προεδρείο της Βουλής από τον Βουλευτή Έβρου κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη

Ο βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Ε.Α., Α.Δημοσχάκης, κατέθεσε με κοινοβουλευτική αναφορά στο Προεδρείο της  Βουλής, την επιστολή των υπαλλήλων του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Θράκης, σχετικά με την φημολογούμενη μεταφορά της υπηρεσίας από την Αλεξανδρούπολη στην Καβάλα. 

Σε συνέχεια των συζητήσεων και συναντήσεων που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί για το ζήτημα με τον υπουργό, ο βουλευτής αιτείται την προσεκτική εξέταση του ζητήματος. 

Ακολουθεί αναλυτικά η Αναφορά: 

- Advertisement -

* * * 

Αλεξανδρούπολη, 20/1/2021

ΑΝΑΦΟΡΑ

ΠΡΟΣ : ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ & ΑΣΥΛΟΥ, Ν.ΜΗΤΑΡΑΚΗ

ΘΕΜΑ : ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΣΥΛΟΥ ΘΡΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 

Ο Βουλευτής Έβρου, Αναστάσιος Δημοσχάκης, καταθέτει στο προεδρείο της Βουλής επιστολή των υπαλλήλων του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Θράκης, σχετικά με την φημολογούμενη μεταφορά της υπηρεσίας από την Αλεξανδρούπολη στην Καβάλα. 

Σε συνέχεια των συναντήσεων και των συζητήσεων που προηγήθηκαν για το ζήτημα με τον υπουργό, ο βουλευτής αιτείται από τον αρμόδιο υπουργό να εξετάσει, εντός του πνεύματος της συνεννόησης που υπήρξε, το δίκαιο αίτημα των υπαλλήλων του ΠΓΑ.

spot_img
spot_img
Thursday, May 2, 2024

Latest News

Η Λουκία Σαράντη είχε συνάντηση με τον Χριστόδουλο Τοψίδη

Θερμή συνάντηση είχε η Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος, Λουκία Σαράντη, με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Χριστόδουλο...

More Articles Like This