9.4 C
Alexandroupoli
Tuesday, April 30, 2024

«Μετέωρες» οι καλύβες στο Δέλτα του Έβρου!!!

Εξαφανισμένοι οι Ειδικοί Σύμβουλοι του Υπουργείου Περιβάλλοντος – Δεν έχει δοθεί λύση στο πρόβλημα

Έχει περάσει ένας χρόνος από την συνάντηση της Διοίκησης του Συλλόγου «Αινήσιο Δέλτα», παρουσία των 2 βουλευτών της ΝΔ του Νομού Έβρου, Αναστάσιου Δημοσχάκη και Χρήστου Δερμεντζόπουλου, με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Κωνσταντίνου Αραβώση, στην Αθήνα, προκειμένου να δινόταν μία απάντηση στο τι μέλλει γενέσθαι με τις καλύβες στο Δέλτα του Έβρου. 

Μάλιστα, είχε ήδη λήξει η προθεσμία αναστολής των κατεδαφίσεων, με τροπολογία η οποία έδινε παράταση για άλλα δύο έτη, κάτι που σήμαινε ότι πλέον η προθεσμία αναστολής κατεδάφισης λήγει τον ερχόμενο Οκτώβριο. 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, είχε αποφασιστεί να «τρέξουν» όλες εκείνες οι περιβαλλοντικές μελέτες, για να δοθεί οριστική λύση, μέσω Προεδρικού Διατάγματος. 

- Advertisement -

Ένα χρόνο μετά, και ακόμα τίποτε δεν έχει γίνει για το εν λόγω θέμα.

Παρά τις επίμονες και επαναλαμβανόμενες προσπάθειες του Προέδρου του Συλλόγου, κ. Πάρη Παπαδάκη για επικοινωνία με τους ειδικούς συμβούλους του Γενικού Γραμματέα, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό, καθώς όπως υποστηρίζει, ο καθένας απέφευγε την επικοινωνία μαζί του. 

Παράλληλα, ο κ. Παπαδάκης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, διότι εά συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση, θα πρέπει πάλι να μπουν στη διαδικασία αναστολής των κατεδαφίσεων.

Γ.Ν.

spot_img
spot_img
Tuesday, April 30, 2024

Latest News

Θα μπορούν να έχουν δεύτερη συχνότητα τα ραδιόφωνα του Έβρου

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, είχε συνάντηση πριν από λίγο στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης με τους ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών σταθμών...

More Articles Like This