9.4 C
Alexandroupoli
Wednesday, May 1, 2024

Με μεγάλη επιτυχία οι διεθνείς αγώνες «Ορφέας 2020» του Ν.Ο.Α.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες, οι διεθνείς αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών «ΟΡΦΕΑΣ 2020», από τον Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης, με την συμμετοχή 277 αθλητών\τριών. 

Στους αγώνες συμμετείχαν 6 ομάδες από την Ελλάδα και 4 από την γειτονική Τουρκία. Η διεξαγωγή των αγώνων κύλησε με απόλυτη ομαλότητα και οι μικροί κολυμβητές χάρηκαν τόσο τη διαδικασία όσο και τα αποτελέσματα.

Ο Ν.Ο.Α. συμμετείχε με 38 κολυμβητές/τριες, οι οποίοι κατάφεραν να συλλέξουν 21 μετάλλια εκ των οποίων 5 χρυσά, 7 ασημένια και 9 χάλκινα ενώ 14 αφορούσαν σε ατομικά και 7 σε ομαδικά αγωνίσματα. 

- Advertisement -

Εξαιρετική ήταν η συμμετοχή των αθλητών 9 ετών, για μερικούς από τους οποίους ήταν η πρώτη σε επίσημους αγώνες. 

Οι αθλητές μας, εμψύχωναν τους συναθλητές τους καθ’όλη τη διάρκεια των αγωνισμάτων με ιδιαίτερη ένταση και χαρά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Για τις επιδόσεις και την εξαιρετική συμπεριφορά και παρουσία τους αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στους ίδιους τους μικρούς αθλητές όσο και στους προπονητές τους κ. Πατσίδη Ιωάννη και κα. Σκεύα Κατερίνα.

Στα highlights των αγώνων οι βραβεύσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης. Βραβεύτηκαν ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Αλέξανδρος Νικολόπουλος και ο αθλητής Ανδρέας Βαζαίος, για την παρουσία και το ρεκόρ αγώνων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25m πισίνας στην Γλασκώβη τον Δεκέμβριο του 2019, καθώς και ο κ. Αθανάσιος Οικονόμου, προπονητής του Κριστιάν Γκολομέεβ, για την πρόσφατη επιτυχία της 2ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2019, οποίοι βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην πόλη μας, στο πλαίσιο camp προετοιμασίας μαζί με άλλους αθλητές της Εθνικής Ομάδας, στους οποίους μοναδικός εκπρόσωπος από την πόλη μας είναι ο αθλητής του συλλόγου μας Κούγκουλος Αναστάσιος, ως μέλος της Προεθνικής Ομάδας Εφήβων-Νεανίδων.
Μεγάλη συγκίνηση έφερε στους παρευρισκόμενους και η βράβευση της Φιλανδής προπονήτριας κας Πίριο Χατζητόλιου Πογιολάινεν, η οποία υπηρέτησε στο προπονητικό team του Ομίλου τα έτη 1989-1991 και οι αθλητές της ήταν οι πρώτοι που κατάφεραν πανελλήνιες νίκες στην πόλη μας με το σκουφάκι του Ν.Ο.Α. Κάποιοι παλαιοί αθλητές της μάλιστα, την συνόδευσαν κατά την βράβευσή της.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή τους, όλους τους συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και όλους τους χορηγούς της ομάδας, οι οποίοι εξασφάλισαν τα απαραίτητα για την επιτυχή διοργάνωση των αγώνων.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ, όμως, οφείλουμε να εκφράσουμε σε όσους συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση των αγώνων, με την ανιδιοτελή και εθελοντική συμμετοχή τους. Γονείς και φίλοι της ομάδας με αγάπη για τον Όμιλο και το άθλημα της κολύμβησης εργάστηκαν ακούραστα με όρεξη, διαθέτοντας τον προσωπικό τους χρόνο και κόπο. Τους είμαστε ευγνώμονες!

spot_img
spot_img
Wednesday, May 1, 2024

Latest News

Θα μπορούν να έχουν δεύτερη συχνότητα τα ραδιόφωνα του Έβρου

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, είχε συνάντηση πριν από λίγο στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης με τους ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών σταθμών...

More Articles Like This