9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, May 2, 2024

Ή ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ Ή… ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ !!!

Δεν έχουμε να κάνουμε με πρόσφυγες – Έχουμε βίαιη μετακίνηση και αλλοίωση πληθυσμού με μετανάστες, λιποτάκτες και Τζιχαντιστές και άλλους υποκινούμενους – Όσες χώρες δεν φρόντισαν τα σύνορά τους, διαλύθηκαν   

Τα σύνορα της χώρας μας-και τα θαλάσσια-είναι δυνατόν (και πρέπει) να κλείσουν και να προστατευτούν. Το βεβαιώνουν στρατιωτικοί, στρατιωτικοί αναλυτές και γεωπολιτικοί καθηγητές.

Και με τα ήδη υπάρχοντα μέσα και με νεότερης γενιάς, που η ΕΕ έχει υποχρέωση να μάς εφοδιάσει, αλλά και να μη μάς τα δώσει η ΕΕ, μπορούμε να αντέξουμε το βάρος εμείς.

- Advertisement -

Φτηνά φουσκωτά να σταματούν τα σκάφη των διακινητών στα σύνορα με την Τουρκία αλλά και με άλλους τρόπους που ο καθηγητής Κώστας Γρίβας και άλλοι έχουν προτείνει στους πολιτικούς, με σχέδια ολοκληρωμένα και εμπεριστατωμένα.

Δεν υπάρχουν πια πρόσφυγες. Οι πρόσφυγες έχουν σταματήσει 2-3 χρόνια τώρα. Πρόκειται για βίαιη και ραγδαία μετακίνηση και αλλοίωση πληθυσμού με μετανάστες, λιποτάκτες (και τζιχαντιστές) και μάλιστα λαθραίους και ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ!

Οι κάτοικοι των περιοχών μας που δέχονται αυτές τις απανωτές και ανεξέλεγκτες εισροές, δεν προλαβαίνουν να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Στην αρχή άνοιξαν τα σπίτια και την αγκαλιά τους γιατί ξέρουν καλά από προσφυγιά, αλλά τώρα πια δεν ξέρουν τι να κάνουν από την απελπισία.

Και υπάρχουν συμπατριώτες μας που τους βρίζουν κι από πάνω, ρατσιστές και ξενόφοβους.Ελάτε στη θέση τους! Πόσο έχει διαταραχτεί η ζωή τους, η καθημερινότητά τους. 

Αναλογιστείτε το φόβο τους που αν είναι να συμβεί κάτι στη χώρα μας, πρώτα σ’ αυτούς θα συμβεί.

Η FRONTEX περιπολεί στα σύνορα με την Τουρκία, τα Σκόπια και την Αλβανία, όχι για να προστατέψει εμάς από την εισβολή, αλλά τα σύνορα της υπόλοιπης Ευρώπης.

Φυλάει τα σύνορά μας ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ όσοι έρχονται παράνομα στην Ελλάδα. 

Διαβάζετε και ακούτε κάθε μέρα τον Ερντογάν να απειλεί την Ευρώπη, θα σάς στείλω τριάμισι εκατομμύρια, λέει.

Και βέβαια για την υπόλοιπη Ευρώπη δεν μπορεί (ακόμα;) να το κάνει, αλλά για τη χώρα μας, όχι μόνο μπορεί, αλλά ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ! 

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ δεν συμβαίνει αυτό που συμβαίνει με τη χώρα μας. Όλοι, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, προστατεύουν τα σύνορά τους. Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

Και τα σύνορά μας είναι ανοιχτά ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ, ποτέ προς τα έξω.

Όσες χώρες βρέθηκαν στη θέση μας στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή,

ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ.

Διαμελίστηκαν, ακρωτηριάστηκαν, διαμοιράστηκαν, καταστράφηκαν.

Μόλις χτες, αυτό συνέβη στη Συρία.

Δεν υπάρχει άλλη λύση.

Ή κλείνουμε τα σύνορά μας, ή καταστρεφόμαστε κι εμείς …

Δεν είναι ανθρωπισμός.

Είναι εθνική αυτοκτονία.

Και κάποιοι την επιδιώκουν.

Μέσα και έξω από την Ελλάδα.

Aφροδίτη Μάνου

spot_img
spot_img
Thursday, May 2, 2024

Latest News

Μικροί και μεγάλοι κυνήγησαν… τα πασχαλινά αυγά στα Δίκαια Ορεστιάδος

Με επιτυχία διοργανώθηκε «Το κυνήγι των πασχαλινών αυγών» την Μ. Τετάρτη, στο μικρό Γυμναστήριο Δικαίων! Μικροί και μεγάλοι έζησαν μια...

More Articles Like This