9.4 C
Alexandroupoli
Tuesday, April 30, 2024

Όλα έτοιμα για την 11η REGATTA Αλεξανδρούπολης

Το μεγαλύτερο ιστιοπλοϊκό γεγονός διοργανώνεται από τον Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξ/πολης (ΝΟΑ) με Διεθνείς  συμμετοχές, από 24 έως 28 Ιουλίου 2019

 

Με τη συμμετοχή πάνω από 200 σκαφών αλλά και αθλητών  από πολλές χώρες, ξεκινά η 11η διεθνής ιστιοπλοϊκή regatta του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης.  Μέχρι τις 28 Ιουλίου, το ενδιαφέρον της διεθνούς ιστιοπλοΐας θα είναι στραμμένο στην Αλεξανδρούπολη, σε μία διοργάνωση που την κατατάσσει πολύ ψηλά στο διεθνές ιστιοπλοϊκό προσκήνιο.

Την ερχόμενη Τετάρτη ανοίγει πανιά, η 11η ΝΟΑ REGGATA στην Αλεξανδρούπολη με τη συμμετοχή να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Περισσότερα από 200 σκάφη θα συμμετέχουν φέτος στη regatta, από την Ελλάδα, τις Βαλκανικές χώρες, την Ιταλία, την Κροατία, το Βέλγιο, και πολλές άλλες χώρες. Η μεγάλη αυτή συμμετοχή αφενός χαροποιεί τους διοργανωτές, αφετέρου τους γεμίζει με επιπρόσθετες ευθύνες προκειμένου να ανταποκριθούν στις προσδοκίες όλων αυτών των ανθρώπων οι οποίοι θα συμμετάσχουν στους αγώνες, επεσήμανε ο Πρόεδρος του ΝΟΑ, Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου.

- Advertisement -

Η διεξαγωγή τέτοιων αγώνων, κατατάσσουν την Αλεξανδρούπολη πολύ ψηλά στο διεθνές ιστιοπλοϊκό προσκήνιο, αποτελούν μία πολύ καλή προβολή και διαφήμιση της πόλης, ενώ παράλληλα, στηρίζουν και την οικονομία της, γιατί ας μη ξεχνάμε ότι αυτοί οι άνθρωποι που θα βρίσκονται στην περιοχή μέχρι τις 28 Ιουλίου, θα διαμείνουν στα ξενοδοχεια της, θα επισκεφτουν την αγορά, τα εστιατόρια, τα καφέ και τις ταβέρνες. Είναι λοιπόν καθήκον όλων μας, να προσπαθήσουμε να αφήσουμε την καλύτερη των εντυπώσεων στους επισκέπτες, πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου.

 

Θ.Τ.

 

spot_img
spot_img
Tuesday, April 30, 2024

Latest News

Οι εθελοντές Σαμοθράκης συνέχισαν τη δράση τους σε Αλώνια και Θέρμα

Η ομάδα εθελοντών του Δήμου συνεχίζει με ζήλο τις δράσεις της! Την Πέμπτη 25/04, σειρά είχε το χωριό των Αλωνίων,...

More Articles Like This