9.4 C
Alexandroupoli
Tuesday, April 30, 2024

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ 

Τα φαινόμενα «Καισαρισμού» και αυθαιρεσίας, μόνο με τον συνεχή ΕΛΕΓΧΟ των Αποφάσεων και πράξεων των Αιρετών μας Αρχόντων μπορούν να εξαλειφθούν – «Όλοι σκυφτοί, στον Λαό μπροστά» 

 

Τελειώνει στις 12 το βράδυ της Παρασκευής 24 Μαΐου 2019, η προεκλογική προβολή των Υποψηφίων Συμβούλων στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές, όπως βέβαια και των Υποψηφίων Ευρωβουλευτών.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να προλάβει το όποιο αρνητικό πρόσημο στα αποτελέσματα έστω μιας εκλογής, που αναμφίβολα θα επέφερε δυσμενή αποτελέσματα στην κάλπη των Εθνικών Εκλογών, φόρτωσε σε μία μόνον ημέρα, την εκλογική αναμέτρηση και για τους Δήμους, και για Περιφέρειες και για τις Κοινότητες και για τις Ευρωεκλογές.

- Advertisement -

Το κομματικό συμφέρον, μπαίνει υπεράνω του Λαού, ο οποίος, δεν χωρά η παραμικρή αμφιβολία, θα υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία μπροστά στις πολλαπλές κάλπες που έχουν στηθεί για την προσεχή Κυριακή.

Και βέβαια οι «επαγγελματίες υποψήφιοι» επιμένουν να εφοδιάζουν την προεκλογική πελατεία τους με σταυρωμένα ψηφοδέλτια, για να ριχθούν «έτοιμα» στην κάλπη.

Το «αλαλούμ» που θα προκύψει είναι αυτονόητο.

Άντε να αντιληφθεί η Γιαγιά, αν το «σταυρωμένο» ψηφοδέλτιο, πρέπει να το ρίξει στην ψηφοδόχο των Δημοτικών ή των Περιφερειακών εκλογών.

Σίγουρα οι ακυρότητες, θα είναι άφθονες.

Η ουσία όμως των εκλογών της προσεχούς Κυριακής είναι άλλη:

Και αυτή έχει να κάνει με την συμμετοχή των Πολιτών στα Κοινά.

Είναι μεγάλο λάθος η αντίληψη που έχει επικρατήσει, ότι πήγα ψήφισα και τελείωσα το καθήκον μου.

Το ύψιστο Δημοκρατικό δικαίωμα δεν τελειώνει με το ρίξιμο της ψήφου μας στην Κάλπη.

Συνεχίζεται καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας των Αιρετών Αρχόντων.

Με έλεγχο και παρακολούθηση της πολιτικής που ασκούν, που πρέπει να είναι οφέλιμη για το σύνολο και όχι μόνον για ολίγους.

Μόνον έτσι θα αποτραπούν τα φαινόμενα «Καισαρισμού» και Αυθαιρεσίας, όπως αυτά που βιώσαμε στην Αλεξανδρούπολη.

Όπως το κλείσιμο επί ένα χρόνο της οδού Κύπρου, για να μετατραπεί σε πεζόδρομο.

Παρά τις αντίθετες εισηγήσεις προς τον Δήμαρχο Αλεξ/πολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, εκ μέρους της Τροχαίας, του Επιμελητηρίου, του Οργανισμού Λιμένος, τις διαμαρτυρίες των Δημοτών και παρά βέβαια τα αλλεπάλληλα καταγγελτικά δημοσιεύματα της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.

Ούτε βέβαια επιτρέπεται η παραμικρή αδράνεια των Δημοτών π.χ. με το στένεμα κατά τρία μέτρα του πλάτους της παραλιακής οδού, χάριν ενός αμφιβόλου χρησιμότητος ποδηλατοδρόμου.

Τα παθήματα, ας μας γίνουν μαθήματα.

Γι’ αυτό ας βάλουμε οριστικό τέρμα στα δυσάρμονα φαινόμενα που βιώνουμε.

Σε κανέναν δεν δίνουμε ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ με την ψήφο μας.

«Όλοι σκυφτοί, στον Λαό μπροστά».

Οι προσβολή των Δημοτών πρέπει να λάβει πλέον οριστικό τέλος.

Σ. Κ.

 

spot_img
spot_img
Tuesday, April 30, 2024

Latest News

Θα μπορούν να έχουν δεύτερη συχνότητα τα ραδιόφωνα του Έβρου

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, είχε συνάντηση πριν από λίγο στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης με τους ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών σταθμών...

More Articles Like This