9.4 C
Alexandroupoli
Wednesday, May 1, 2024

Ο …ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

Αφού τιμώρησε τους Αλεξανδρουπολίτες κλείνοντας την κυκλοφορία της οδού Κύπρου, επί ένα ολόκληρο χρόνο, τώρα προχωρεί ασυγκίνητος στα έργα πεζοδρόμησης – Κρύβει απειλή το «Οψόμεθα εις Φιλίππους»;   

 

«Ο δε παράνομος Ιούδας ουκ ηβουλήθη συνιέναι».

Αυτή η φράση του Ευαγγελίου, ταιριάζει απόλυτα για τον Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, που συνεχίζει ακάθεκτος και αμετανόητος, τα έργα πεζοδρομήσεως της Αλεξανδρούπολης, που μετατρέπουν την πρωτεύουσα του Έβρου, από παραθαλάσσια, σε …μεσόγειο πόλη.

- Advertisement -

Ο κ. Λαμπάκης «ουκ ηβουλήθει συνιέναι» δεν θέλησε να ακούσει τις φωνές διαμαρτυρίας των παροδίων καταστηματαρχών της οδού Κύπρου.

Δεν θέλησε να προβληματισθεί από τις επισημάνσεις της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ούτε βέβαια και των Υπηρεσιών της Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.

Έκλεισε τα μάτια και τα αυτιά του στα κορναρίσματα των Ι.Χ. από το «αλαλούμ» που δημιουργείται στην κυκλοφορία της Κεντρικής Λεωφόρου Δημοκρατίας, γιατί τα αυτοκίνητα αντί να στρίβουν την οδό Κύπρου, κατευθυνόμενα στο Λιμάνι και  την παραλιακή Λεωφόρο, τώρα είναι υποχρεωμένα να διασχίσουν την Λεωφόρο μέχρι την οδό Μποτσάρη, για να βρουν διέξοδο προς την παραλία.

Και βέβαια «τιμώρησε» με το «έτσι θέλω» τους Αλεξανδρουπολίτες, κλείνοντας την οδό Κύπρου, επί ένα ολόκληρο χρόνο, πριν αρχίσουν τα περίφημα έργα πεζοδρόμησης.

Γιατί το έκανε; – Εκείνος ξαίρει…

Ο κ. Δήμαρχος, που υποτίθεται πρέπει να είναι ΔΙΠΛΑ στους Δημότες, έχει  αποδείξει ότι θέλει να είναι…. ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ !!!

Δεν ακούει την καταλαλιά, που ημέρα με την ημέρα μεγαλώνει εναντίον του.

Και η οποία ήταν η αιτία, που οι πρώην Σύμβουλοί του, κ. Ελένη Ιντζεπελίδου και Βαγγέλης Μυτιληνός, αποχώρησαν από την παράταξή του, διαμαρτυρόμενοι έμπρακτα, για την πεζοδρόμηση  της οδού Κύπρου, και όχι μόνον.

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ

Προχθές ο κ. Ε. Λαμπάκης, μας έστειλε την ακόλουθη ανακοίνωση.

***

Είναι αδιανόητο, αλλά δυστυχώς πραγματικό. Η μάστιγα των fake news, της παραγωγής και διασποράς ψευδών ειδήσεων ήρθε και στη δημόσια σφαίρα της Αλεξανδρούπολης.

Ο ιδιοκτήτης του site Κωνσταντίνος Πιτιακούδης και οι πέριξ αυτού, κατασκεύασαν και διακίνησαν την ανύπαρκτη είδηση ότι «Υποβλήθηκαν ασφαλιστικά μέτρα και σταμάτησαν τα έργα πεζοδρόμησης της οδού Κύπρου», με μοναδικό στόχο να πλήξουν το κύρος και την αξιοπιστία του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Κίνητρό τους είναι η διαμόρφωση ενός αρνητικού κλίματος εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών τον Μάιο του 2019.

Όπως αποδεικνύεται από σχετική βεβαίωση από το Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης με ημερομηνία 20/9/2018 «Δεν έχει κατατεθεί αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλεξανδρούπολης, κατά του Δήμου Αλεξανδρούπολης που να αφορά αίτηση πολίτη για τη λήψη μέτρων περί αναστολής εργασιών πεζοδρόμησης της οδού Κύπρου στην Αλεξανδρούπολη».

Η συγκεκριμένη πρακτική τους, τραυματίζει θανάσιμα την τοπική μας δημοκρατία, δηλητηριάζει τον δημόσιο βίο, μεταμορφώνει τον ελεύθερο διάλογο, προβληματισμό και αντίλογο σε βρώμικο πόλεμο χωρίς αρχές και ηθική.

Η δημοτική αρχή της Αλεξανδρούπολης δεν θα ακολουθήσει πότε την τακτική τους. Θα υπερασπίζεται σταθερά την αλήθεια έναντι του ψεύδους. Θα διακινεί επιχειρήματα έναντι των συκοφαντών.

Η απάντηση της δημοτικής αρχής της Αλεξανδρούπολης που αρμόζει στους συκοφάντες (πέραν των άλλων) είναι μία: «Οψόμεθα εις Φιλίππους».

***

Από την ανακοίνωση αυτή, εμείς μένουμε στην τελευταία παράγραφο:

Στο οψόμεθα εις Φιλίππους.

Τι εννοεί ο κ. Λαμπάκης, που χαρακτηρίζει, όλους όσους έχουν αντίθετη άποψη, ως «ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ»;

Υποκρύπτει κάποια απειλή; Δηλαδή μόλις επανεκλεγώ, εγώ θα σας κανονίσω όλους;

Κατά πως φαίνεται ο κ. Δήμαρχος, έχει «μεθύσει» από την εξουσία.

Καθήκον και υποχρέωση ημών των «Συκοφαντών» είναι να τον ξεμεθύσουμε.

Σ. Κ.

spot_img
spot_img
Wednesday, May 1, 2024

Latest News

Προσέξτε μη σας κλέψουν την περίοδο του Πάσχα

Συμβουλές της ΕΛ.ΑΣ. προς τους πολίτες για την πρόληψη των κλοπών Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και...

More Articles Like This