9.4 C
Alexandroupoli
Tuesday, April 30, 2024

Θανατώθηκαν με φόλα

Δέκα σκυλιά θανατώθηκαν με δηλητηριασμένα δολώματα στα Δίκελλα Αλεξ/πολης – Άμεση κινητοποίηση των αρχών προκάλεσαν οι φιλόζωοι 

Αυστηροί έλεγχοι και εκτεταμένη ενημέρωση της εισαγγελίας ήταν οι πρώτες κινήσεις που έκαναν οι εθελοντές φιλόζωοι της Αλεξανδρούπολης, μετά τη γνωστοποίηση της θανάτωσης περίπου δέκα σκύλων στην περιοχή των Δικέλλων από φόλα.

Εκτιμάται δε, ότι τα νεκρά σκυλιά μπορεί να είναι ακόμη περισσότερα, αφού αγνοούνται ακόμη δέκα, όπως επεσήμανε και η Ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, Σοφία Βαλαβάνη.

- Advertisement -

Οι φιλόζωοι κινητοποιήθηκαν άμεσα, αφού απευθύνθηκαν ταχύτατα στην αστυνομία, στον εισαγγελέα και στον αντιδήμαρχο Καθαριότητας & Πρασίνου, Χρήστο Ζιώγα.

Αποτέλεσμα όλης αυτής της κινητοποίησης ήταν να ενημερωθούν όλοι οι κάτοικοι των Δικέλλων ότι πλέον η αστυνόμευση της περιοχής είναι αυξημένη, ενώ έχει γίνει γνωστό ότι οι υποψίες για τον δράστη στρέφονται κατά συγκεκριμένων προσώπων.

Εν τω μεταξύ, ο δήμος Αλεξ/πολης έχει μεριμνήσει ήδη και για την κατάλληλη σήμανση της περιοχής.

Σύμφωνα με την κα. Βαλαβάνη, η κινητοποίηση αυτή πιθανότατα θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για όλους τους επιδόξους δράστες.

Θ.Τ.

spot_img
spot_img
Tuesday, April 30, 2024

Latest News

Θα μπορούν να έχουν δεύτερη συχνότητα τα ραδιόφωνα του Έβρου

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, είχε συνάντηση πριν από λίγο στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης με τους ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών σταθμών...

More Articles Like This