9.4 C
Alexandroupoli
Wednesday, May 1, 2024

Προσεύχονται για τη νίκη της Τουρκίας 

Οι Τουρκόψυχοι της Θράκης στηρίζουν την επιχείρηση “Κλαδί Ελιάς” των Τούρκων στο Αφρίν, κατά των Κούρδων

Η «Τουρκική» Μειονότητα της Δυτικής Θράκης στηρίζει στην Επιχείρηση Κλαδί Ελιάς που διεξάγουν οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις κατά των τρομοκρατικών στοιχείων στο Άφριν…

Γράφουν τα Τουρκικά ΜΜΕ.

- Advertisement -

***

Στη γραπτή ανακοίνωση που εξεδόθη από τη Συμβουλευτική Επιτροπή της «Τουρκικής «Μειονότητας της Δυτικής Θράκης(BTTADK) τονίστηκε πως η Επιχείρηση Κλαδί Ελιάς διεξάγεται βάσει του νόμιμου δικαιώματος της Τουρκίας με σκοπό την προστασία της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.

Στην ανακοίνωση σημειώθηκαν τα εξής:

«Οι προσευχές μας είναι μαζί με τη μητέρα πατρίδα, τη Δημοκρατία της Τουρκίας ώστε η επιχείρηση η οποία διεξάγεται για να τερματιστούν τα δάκρυα και το αίμα που χύνονται στη Συρία και να διασφαλιστεί η γαλήνη και η ασφάλεια στην περιοχή, να αποπερατωθεί με επιτυχία.

Ευχόμαστε ο Αλλάχ να αναπαύσει τις ψυχές τον μαρτύρων, ταχεία ανάρρωση στους βετεράνους και κουράγιο στους συγγενείς τους».

Ενώ στην ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF) σημειώνεται πως η Τουρκική κοινότητα της Δυτικής Θράκης που ζει στην Ευρώπη στηρίζει την Επιχείρηση Κλαδί Ελιάς που διεξάγουν οι ΤΕΔ κατά των τρομοκρατικών οργανώσεων στην περιοχή Άφριν και εκφράζεται η ευχή η επιχείρηση να αποπερατωθεί με επιτυχία.

veteranos.gr

spot_img
spot_img
Wednesday, May 1, 2024

Latest News

Θα μπορούν να έχουν δεύτερη συχνότητα τα ραδιόφωνα του Έβρου

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, είχε συνάντηση πριν από λίγο στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης με τους ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών σταθμών...

More Articles Like This