9.4 C
Alexandroupoli
Monday, April 29, 2024

Κανένα επίδομα δεν έφτασε στη Σαμοθράκη

Ακόμη περιμένουν τις αποζημιώσεις τους οι κάτοικοι του νησιού, που επλήγησαν από την κακοκαιρία πριν από 3 μήνες

 Τρεις μήνες και κάτι έχουν περάσει από την θεομηνία του Σεπτέμβρη, η οποία έπληξε το νησί της Σαμοθράκης. Το ημερολόγιο έγραφε 26 Σεπτεμβρίου, και οι ημέρες που ακολούθησαν, απέδειξαν σε όλους πως η φύση εκδικείται.

Οι επιπτώσεις της θεομηνίας φαίνονται μέχρι και σήμερα, και βάση των όσων δήλωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Σαμοθράκης, Φώτης Φωτεινός, κανένας από τους πληγέντες δεν έλαβε αποζημίωση μέχρι σήμερα.

Υπενθυμίζεται πάντως πως τις πρώτες μέρες μετά την καταστροφή, ο κρατικός μηχανισμός είχε δράσει άμεσα. Άλλωστε, είχε ειπωθεί διά στόματος Υπουργών, η καταβολή αποζημιώσεων, αλλά και βοηθημάτων έκτακτης ανάγκης.

- Advertisement -

Εν τω μεταξύ, ο κ. Φωτεινός μίλησε και για το κοινωνικό μέρισμα, το οποίο δεν δικαιούνταν αρκετοί κάτοικοι της Σαμοθράκης. Έκανε λόγο μάλιστα για τα προαπαιτούμενα για την επιβολή του μερίσματος, τα οποία θα έπρεπε όμως να είναι ευνοϊκότερα για τους κατοίκους νησιών, και ειδικά της πληγείσας Σαμοθράκης.

Τ.Δ.

spot_img
spot_img
Monday, April 29, 2024

Latest News

Βόλεϊ:  Στην Α2 Γυναικών η Νίκη Αλεξανδρούπολης!

Μια σπουδαία επιτυχία κατάφερε η «Νίκη Αλεξανδρούπολης», καθώς εξασφάλισε την άνοδο στην Α2 κατηγορία Γυναικών, μία αγωνιστική πριν το φινάλε του...

More Articles Like This