9.4 C
Alexandroupoli
Friday, May 3, 2024

Οι “ΑΝΕΛ” ξέχασαν την Σαμοθράκη !!!

Ο κ. Πάνος Καμμένος, που εξελέγη Βουλευτής Έβρου το 2012, θα πρέπει πριν από την Άσκηση “ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017”, να επισκεφθεί πρώτα το κατεστραμμένο από την θεομηνία, νησί της Σαμοθράκης  

Πρώτα στην Σαμοθράκη πρέπει να μεταβεί ο Υπουργός Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, που αναμένεται να έρθει στον Έβρο, για την Άσκηση “Παρμενίων 2017”, τονίζει ο τ. Βουλευτής Έβρου, κ. Μαρίνος Ουζουνίδης.

***

- Advertisement -

Κύριε Υπουργέ Εθνικής Άμυνας  Κύριε Πάνο Καμμένε παρά τις όποιες διαφορές μας ,αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ενημερώσω για το όμορφο Νησί της Σαμοθράκηςγια τις δυσκολίες που περνά .

Γνωρίζω πολύ καλά ότι θα δεχτώ κριτικές . Δεν μπορώ όμως αυτήν την δύσκολη περίοδο που περνούν οι κάτοικοι να μην πάρω και εγώ θέση.

πιστεύω ότι είναι καλύτερο να φωνάξουμε έστω και λίγο περισσότερο όλοι και να ταχτοποιηθούν όσο γίνεται καλύτερα οι κάτοικοι της Σαμοθράκης  από το να καθυστερήσουμε !

Ο χειμώνας δυστυχώς πλησιάζει και ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ !

Θέλω πρώτα να συγχαρώ τους τρεις Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ .Καϊσα ,Γκαρα, Ρίζο τον Βουλευτή της Ν.Δ

Δημοσχακη ,Περιφερειάρχη ,Αντιπεριφερειάρχη και όλους όσοι έδωσαν το παρών και το ενδιαφέρον στο Νησί της Σαμοθράκης !

Δεν είδα κανέναν Κύριε Υπουργέ από τουςΑνεξάρτητους Έλληνες και αναφέρομαι σε κάποιον Υπουργό η στενό σας συνεργάτη  ! Εάν κάνω λάθος ζητώ συγγνώμη !

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ το νησί έχει υποστεί τεράστιες Ζημιές και θα χρειαστούν πολύ μεγάλη οικονομική βοήθεια ! Ακούω για τα πρώτα 150.000 Ευρώ .ΕΛΑΧΙΣΤΑ ! Αναφέρομαι στην εκλογική σαςΠεριφέρεια το 2012 όπου εκλεγήκατε  Βουλευτής Έβρου !

Περίμενα να δω την Υπουργό Μακεδονίας Θράκης κύρια Μαρία Κολια Τσαρουχά να δίνει το παρών στην Σαμοθράκη ! Δεν ήρθε !

Περίμενα να δω τον διορισμένο Αντιπρόεδρο των ΑΝΕΛ  και Θρακιώτη κύριο Σγουριδη ! Δεν ήρθε ! Περίμενα να δω τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ.το 2014 και σημερινό Υφυπουργό Τερενς Κουικ ,αγαπητό στην Σαμοθράκη.Δεν ήρθε !

Για να μην γίνομαι κουραστικός κύριε Υπουργέ Κύριε Καμμένε αύριο  πρέπει να βρίσκεστε στο Νησί εσείς με τους Υπουργούς σας και την κυρία Έλενα Κουντουρα υπουργό Τουρισμού

και τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κύριο Κόκκαλη Βασίλειο και τον Υπουργό Υγείας τον κύριο Ανδρέα Ξανθό αφού τα πάντα έχουν ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ,να δώσετε λύσεις !

Όλα τ άλλα είναι ναχαμε να λέγαμε !

Κύριοι Υπουργοί των ΑΝΕΛ είστε στην Κυβέρνηση.

Το 2012-2014 κάναμε αυστηρή κριτική την τότε κυβέρνηση  ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ !

 

ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ Δ. ΜΑΡΙΝΟΣ

Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

τέως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΒΡΟΥ 2012-2014

spot_img
spot_img
Friday, May 3, 2024

Latest News

Εκνευρισμός ταξιδιωτών εξαιτίας της καθυστέρησης αναχώρησης του «Αδαμάντιος Κοραής» για Σαμοθράκη

Δεκάδες επιβάτες και οχήματα μπήκαν στη διαδικασία να περιμένουν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης εξαιτίας της καθυστέρησης στο προγραμματισμένο δρομολόγιο...

More Articles Like This