9.4 C
Alexandroupoli
Wednesday, May 1, 2024

Σημαντικές επιδιορθώσεις στο δρόμο για την Τραϊανούπολη

Πραγματοποίησαν τα συνεργεία της Π.Ε. Έβρου – Τοποθετήθηκε καινούργια άσφαλτος, στύλοι φωτισμού και έγιναν οι απαραίτητες διαγραμμίσεις

dromos alexpoli loutra 2 Ένα πρόβλημα που ταλαιπωρούσε εκατοντάδες οδηγούς καθημερινά, φαίνεται πως βρήκε τη λύση του. Πρόκειται για την κατάσταση του οδοστρώματος στο δρόμο που συνδέει την Αλεξανδρούπολη με την Τραϊανούπολη.

Εδώ και πολλά χρόνια, ο δρόμος ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, γεμάτος λακκούβες, με σβησμένες γραμμές, οι οποίες μπέρδευαν τους οδηγούς. Με λίγα λόγια, ένας δρόμος ακατάλληλος, και σε πολλά σημεία του, επικίνδυνος για οδήγηση.

Οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος, τις οποίες πραγματοποίησαν συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες και μάλιστα, πέρα από την ασφαλτόστρωση και τις απαραίτητες διαγραμμίσεις, έχει αρχίσει και η τοποθέτηση στύλων φωτισμού σε κομβικά σημεία.

- Advertisement -

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου θα προχωρήσει και σε επιδιορθώσεις και άλλων δρόμων στον βόρειο Έβρο, καθώς και σε τοποθέτηση φωτισμού, έργο συνολικής αξίας 9 εκατομμυρίων ευρώ.

Έργο αναγκαίο καθώς, υπάρχουν ακόμα αρκετά σημεία της ασφάλτου που χρήζουν επιδιόρθωσης, όπως και διασταυρώσεις, στις οποίες καλό θα ήταν κάποτε να μπουν και φωτεινοί σηματοδότες.

Σημασία έχει ότι έγινε η αρχή. Εμείς, ως οφείλουμε, θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τα προβλήματα της περιοχής μας, ελπίζοντας ότι οι αρμόδιοι θα τα λύνουν.

ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΚΙΡΟΠΟΥΛΟΣ

spot_img
spot_img
Wednesday, May 1, 2024

Latest News

Θα μπορούν να έχουν δεύτερη συχνότητα τα ραδιόφωνα του Έβρου

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, είχε συνάντηση πριν από λίγο στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης με τους ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών σταθμών...

More Articles Like This