9.4 C
Alexandroupoli
Saturday, April 27, 2024

Η Αλεξ/πολη τίμησε τον Μίμη Αναστασιάδη

Με το Μετάλλιο Α’ Τάξεως, που του απένειμε ο Δήμος Αλεξ/πολης για την Κοινωνική Επιστημονική και Ανθρωπιστική δράση του, ως επί κεφαλής του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου 

 Vraveysi-Anastasiadi-Mimi-Lampakis Vraveysi-Anastasiadi-Mimi-1 Vraveysi-Anastasiadi-Mimi-2 Vraveysi-Anastasiadi-Mimi

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 28-5-2016, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, κατά την τελετή Βράβευσης του επί 21 χρόνια Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, Οφθαλμίατρου κ. Μίμη Αναστασιάδη, από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, με το Μετάλλιο Α’ Τάξης (την υψηλότερη διάκριση του Δήμου), για την πολύπλευρη Επιστημονική, Κοινωνική και Ανθρωπιστική δράση του.

Ήταν όλοι εκεί: οι παλιοί Αλεξανδρουπολίτες, ο Μητροπολίτης κ.κ. Άνθιμος, οι Βουλευτές του Έβρου, καθώς και συνάδελφοι Ιατροί που τίμησαν με την παρουσία τους τον Μίμη.

- Advertisement -

Γιατί έτσι τον ξέρουμε και έτσι προσφωνούμε τον αγαπητός τοις πάσι Γιατρό, που ξεχώρισε (όπως επεσήμανε και ο Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Λαμπάκης) στην τοπική κοινωνία, με τον ευγενικό και ήπιο χαρακτήρα του, αλλά και την επιμονή του για να μπορέσει ο τόπος μας, να πάει πιο μπροστά.

Η παρουσίαση της πολυσχιδούς δράσεως του Μίμη Αναστασιάδη, που έγινε κατά την διάρκεια της τελετής από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεόδωρο Αγγλιά, με παράλληλη προβολή φωτογραφιών, γέμισε τον κόσμο με γλυκιές κοινές αναμνήσεις μιας Αλεξανδρούπολης, που ειλικρινά θα θέλαμε να ζωντανέψει ξανά.

Κόσμιος, αξιοπρεπής και αθόρυβος υπήρξε πάντοτε ο φίλος και αγαπητός συμπολίτης μας (με καταγωγή από την Σαμοθράκη), Μίμης Αναστασιάδης.

Και ειλικρινά εκπλαγήκαμε, εμείς που τον γνωρίζουμε καλά, όταν είδαμε τις φωτογραφίες των επισκέψεών του στο Άγιον Όρος για οφθαλμολογικές επεμβάσεις και εξετάσεις των γερόντων Μοναχών.

Είναι όντως πολλά αυτά που έπραξε, σε Ελλάδα και εξωτερικό, ο Μίμης Αναστασιάδης επαναλαμβάνουμε τελείως αθόρυβα, χωρίς να επιδιώξει ποτέ την προσωπική του δημοσιότητα και προβολή.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ τον συγχαίρει εγκάρδια και του εύχεται υγεία και μακροημέρευση.

Σ.Κ. 

spot_img
spot_img
Saturday, April 27, 2024

Latest News

79 χρόνια «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ»

Η παλαιότερη εφημερίδα της Θράκης, έχει γενέθλια την Δεύτερα 29 Απριλίου! - Συνεχίζει δυνατά με επαγγελματική ηθική και κοινωνική...

More Articles Like This