9.4 C
Alexandroupoli
Tuesday, April 30, 2024

Συμμετοχή αθλητών της Αλεξανδρούπολης στα Special Olympics Hellas!

ΑΜΕΑ ΑΜΕΑ1

Τέσσερις (4) θα είναι οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Αλεξανδρούπολη στους αγώνες Special Olympics Hellas, που θα πραγματοποιηθούν από τις 18 έως τις 22 Απριλίου 2016, στις αθλητικές εγκαταστάσεις SportCamp στο Λουτράκι.

Πρόκειται για τον Βάκη Πεταλούδη και τον Σταμάτη Παπάζογλου, που θ’ αγωνιστούν στην κολύμβηση, καθώς και για τους πρωτοεμφανιζόμενους Αικατερίνη Τιτόνη και τον μικρότερο της παρέας, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο που θ’ αγωνιστούν στον στίβο.

Μαζί με τα παιδιά θα είναι οι προπονητές τους Δάφνη Δεληγιάννη (υπεύθυνη αποστολής) και ο Θεόδωρος Ρεμπούτζιας.

- Advertisement -

Συνολικά, στους Αγώνες θα συμμετάσχουν 700 αθλητές και προπονητές σε 6 αθλήματα: Στίβος, Κολύμβηση, Ποδόσφαιρο, Τένις, Βοcce, Bowling από Ειδικά Σχολεία και Φορείς Ειδικής Αγωγής, από όλα τα προπονητικά προγράμματα Special Olympics της χώρας μας, καθώς επίσης και 25μελής Αποστολή από τα Special Olympics της Κύπρου.

Η Τελετή Έναρξης των Αγώνων θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 και ώρα 19.00 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Γιώργος Γαλανόπουλος» του Δήμου Λουτρακίου.

Την Τελετή θα παρουσιάσει ο κ. Αλέξης Κωστάλας και τον Ύμνο των Special Olympics θα ερμηνεύσει στο πιάνο ο σολίστ-μουσικοσυνθέτης και δημιουργός του κ. Στέφανος Κορκολής. 

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους αθλητές μας και να κάνουν την Αλεξανδρούπολη περήφανη!

spot_img
spot_img
Tuesday, April 30, 2024

Latest News

24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά

Κινητοποιήσεις την Μ. Τετάρτη, αλλά και απεργία των Δημοσιογράφων Με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις την Μ. Τετάρτη 1η Μαΐου, οι...

More Articles Like This