9.4 C
Alexandroupoli
Friday, May 3, 2024

“ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΘΑ ΣΑΣ… ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ” !!!

Πρέπει να ερευνηθεί περισσότερο αν είναι τυχαίο γεγονός ή μία οργανωμένη προβοκάτσια, η απειλή που εκτόξευσε Μουσουλμάνα σε Τράπεζα της Αλεξανδρούπολης – Έχει σχέση με το σύνθημα “Ρομά στα όπλα”, που έγραψε στις 16 Σεπτεμβρίου 2015, η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ;  

MOUSOULMANES1

Μέχρι τώρα, τους θεωρούσαμε (και εξακολουθούμε να τους θεωρούμε) τους Μουσουλμάνους του οικισμού Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη, σαν δικούς μας ανθρώπους, φίλους, που επί δεκαετίες είχαμε τις πιο αγαθές σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας, μεταξύ μας.

Φαίνεται όμως πως το “δηλητήριο” της Άγκυρας, που χύνεται συστηματικά σε ολόκληρη τη Θράκη και βεβαίως και εδώ στον Έβρο, αρχίζει να αλλάζει ψυχές και συνειδήσεις.

- Advertisement -

Εδώ βέβαια εξακολουθούμε να κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο δράσης των Μυστικών Υπηρεσιών, “Γκρίζων Λύκων”, Πρακτόρων και πρακτορίσκων της Τουρκίας, που αλωνίζουν στην Θράκη μας, με στόχο την Κοσσοβοποίησή της περιοχής.

Και αυτός ο αμέριμνος ύπνος, δεν αφορά μόνο τις Υπηρεσίες Ασφαλείας της χώρας, αλλά και τους ίδιους τους πολίτες, ακόμα και τους τακτικούς αναγνώστες της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ορισμένοι από τους οποίους θεωρούν υπερβολικά τα όσα γράφουμε, λέγοντας χαρακτηριστικά “πάλι για την Τουρκία γράφετε σήμερα;” 

Τίποτε το υπερβολικό δεν γράφει η Εφημερίδα μας, που εξακολουθεί να έχει ανοικτά τα αυτιά και τα μάτια της, έχοντας καθημερινή και υπεύθυνη πληροφόρηση για τα όσα συμβαίνουν στην ακριτική μας περιοχή, που δυστυχώς έχει εγκαταλειφθεί από το Αθηνοκεντρικό Κράτος μας.

Μόλις προχθές (βλέπε φύλλο 16 Σεπτεμβρίου 2015), γράφαμε για τα συνθήματα “Ρομά στα όπλα”, που γράφτηκαν στους τοίχους της περιοχής Άβαντος.

Ρωτούσαμε τότε ποιος καλεί τους Ρομά της οδού Άβαντος στα όπλα; Αλλά το ερώτημά μας έμεινε αναπάντητο.

Σημειώνουμε ότι ακόμη και σήμερα τα συνθήματα αυτά, εξακολουθούν να υπάρχουν και κανείς δεν νοιάσθηκε να τα σβήσει.

Κάνουμε αυτή την αναδρομή, γιατί πρέπει να συνδυασθεί με το παρακάτω γεγονός, που όπως μας περιέγραψαν, συνέβη σε τράπεζα της Αλεξανδρούπολης.

Ουρά στα ταμεία, όπου οι πελάτες εξυπηρετούνται με το αριθμημένο χαρτάκι για την σειρά τους, αλλά η κοντή Μουσουλμάνα, ηλικίας περίπου 45 – 50 χρόνων, με γαλανά μάτια, όπως μας την περιέγραψαν, δημιουργεί επεισόδιο, με φωνές και έντονες διαμαρτυρίες, χωρίς να έχει πάρει τον αριθμό της, γιατί δεν την εξυπηρετούν.

Όπως μας είπαν υπάλληλοι της τράπεζας, της συνέστησαν να μην φωνάζει και να περιμένει και αυτή την σειρά της, όπως κάνουν όλοι οι άλλοι πελάτες της τράπεζας.

Η κυρία εξακολουθούσε να φωνάζει και το κλου ήταν όταν σε έξαλλη κατάσταση φώναξε “Γκιαούρηδες θα σας σφάξουμε όλους”, κάνοντας μάλιστα και την χαρακτηριστική χειρονομία με το χέρι στο λαιμό της.

Οι πελάτες έμειναν έκπληκτοι και έκαναν το σταυρό τους γι’ αυτά τα λόγια που άκουσαν.

Δυστυχώς, κανείς δεν πήρε ένα τηλέφωνο την Αστυνομία, ούτε οι πελάτες, ούτε οι υπάλληλοι για να μην έχουν πρόβλημα και μπελάδες.

Και η κοντή γαλανομάτα, απεχώρησε αγέρωχη από την τράπεζα.

Περισσότερα για το επεισόδιο αυτό δεν γνωρίζουμε, πέραν των όσων γράφουμε.

Συνδυάζουμε όμως το “Ρομά στα όπλα” με την απειλή σφαγής των Γκιαούρηδων που εκτοξεύτηκε.

Φαίνεται πως η αχαριστία έχει ξεπεράσει τα όρια, γιατί τα βιβλιάρια καταθέσεων είναι γεμάτα από τα επιδόματα που χορηγεί η Ελληνική πολιτεία προς τις λεγόμενες “ασθενείς ομάδες”, που όμως αυτές έφθασαν στο σημείο να καταριόνται την Ελλάδα και να ομνύουν στην “Μητέρα Τουρκία”.

Οι παραπάνω γραμμές μας, ας προσεχθούν από τις αρμόδιες Υπηρεσίες μας.

Το συγκεκριμένο αυτό άτομο, με τις πολλές καταθέσεις, ασφαλώς και δεν εκπροσωπεί το σύνολο των συντοπιτών μας Μουσουλμάνων.

Κάποιοι όμως φαίνεται πως προσπαθούν να δημιουργήσουν προβοκάτσιες, με προφανείς στόχους.

Ας προσέχουμε και εμείς λοιπόν για τα επερχόμενα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ

spot_img
spot_img
Friday, May 3, 2024

Latest News

11 συλλήψεις για ναρκωτικά σε Αλεξανδρούπολη, Καβάλα και Δράμα

Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της ΕΛ.ΑΣ. Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν επιπλέον κατά...

More Articles Like This