9.4 C
Alexandroupoli
Sunday, May 19, 2024

Όχι εκδρομή στην Αλεξανδρούπολη

FAROS-ALEXANDROUPOLIS.150
Αξιότιμε κ. Δ/ντά,
Καλησπέρα, ονομάζομαι Αθανάσιος ΠΑΛΑΣΚΑΣ κάτοικος Αθηνών με καταγωγή από Λάρισα, διάβασα με μεγάλη προσοχή το περιστατικό των σπουδαστών της Σ.Σ.Α.Σ. στην πόλη σας και ένιωσα μεγάλη προσβολή και μεγάλη ταπείνωση!!! σαν πατέρας και σαν Έλληνας που είμαι.
Σας γνωρίζω ότι είχε προγραμματιστεί 3μερη εκδρομή του σχολείου της κόρης μου Γ’ Γυμνασίου (24 παιδιών) στην Θράκη με ιδιωτικά έξοδα ενός γονέα μετά το πέρας των εξετάσεων, σε μια προσπάθεια να περιορίσουμε τις εκδρομές προς εξωτερικό, προτρέποντας τα παιδιά να γνωρίσουν πρώτα την όμορφη Ελλάδα μας και εν συνεχεία τα μέρη του εξωτερικού.
Καθώς επίσης είχε προγραμματιστεί επίσημη εκδρομή της σχολής του γιου μου (Α.Ε.Ν.) αρχές καλοκαιριού στην Θράκη (με βάση διαμονής την Αλεξανδρούπολη), μετά από δική μου προτροπή και αποδοχή προς την διοίκηση της σχολής.
Μετά όμως από επικοινωνία με τον ξάδελφο μου Αντισυνταγματάρχη (γιατρό της σχολής Σ.Σ.Α.Σ.) για επιβεβαίωση του περιστατικού στην πόλη σας, ζήτησα και πέτυχα την ακύρωση της εκδρομής τόσο του σχολείου της κόρης μου όσο και της σχολής του γιου μου, προς άλλο προορισμό.
Μετά τιμής
Α. ΠΑΛΑΣΚΑΣ
***
Σημείωση Ε.Θ.
Δικαιολογημένη η αντίδρασή σας, αλλά λανθασμένη.
Γιατί εντάσσετε και τους μαθητές των Σχολείων, στην κατηγορία των ενστόλων.
Αν όμως κάποιος ανόητος δικός μας, δημιούργησε το πρόβλημα με τους μαθητές της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) γιατί πρέπει να οδηγείται στο απόσπασμα προς εκτέλεσιν ολόκληρη η πόλη;
Που σας πληροφορούμε ότι είναι ιδιαίτερα εγκάρδια και φιλόξενη προς τους επισκέπτες της.
Αν ποτέ έλθετε, θα το διαπιστώσετε και ο ίδιος.
Σ.Κ.

spot_img
spot_img
Sunday, May 19, 2024

Latest News

Κοινωνικός τουρισμός: 11 ημέρες διακοπές στον Έβρο

Για πρώτη φορά ιαματικός τουρισμός για όλους - Δωρεάν βιβλία, εισιτήρια θεάτρου - Χρηματική ενίσχυση 1.000 ευρώ στις πολύτεκνες...

More Articles Like This