9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, May 2, 2024

ΟΜΙΛΙΑ-ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ «Διαγραφή Χρέους & Εθνικό Νόμισμα»

Κεντρικός Ομιλητής: Δημήτρης Καζάκης Οικονομολόγος – Αναλυτής & Γ.Γραμματέας του ΕΠΑΜ Πλατεία Φάρου (Άγαλμα Δόμνας Βισβίζη) ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015, 19.30μμ

FAROS-ALEXANDROUPOLIS.150 Η εκδήλωση αποτελεί μέρος της περιοδείας κλιμακίου του ΕΠΑΜ σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών κόντρα στην κατασκευασμένη προπαγάνδα των διαπλε- κόμενων συμφερόντων που συστηματικά αποκρύπτουν τη μοναδική δυνατότητα της χώρας για έξοδο από την κρίση, με προσφυγή στον ΟΗΕ για μονομερή διαγραφή του χρέους παράλληλα με νέο εθνικό νόμισμα.
Αυτή η λύση είναι συμφέρουσα για το λαό αλλά όχι για τους ολιγάρχες και τους τραπεζίτες που κερδοσκοπούν από τη διαχείριση του χρέους και τη δομή της Ευρωζώνης.
Τους τελευταίους μήνες γίνεται όλο και πιο εμφανής η αδιαλλαξία αλλά και τα αντιλαϊκά χαρακτηριστικά του μηχανισμού της Ευρωζώνης που ολοένα βυθίζει την πατρίδα μας στο χρέος και την αέναη ύφεση.
Δυστυχώς η ενημέρωση ελέγχεται από τους ‘’έχοντες’’ που φιμώνουν φωνές σαν του ΕΠΑΜ, διότι αντιτίθενται στα δικά τους συμφέροντα και κάνουν το άσπρο μαύρο παρουσιάζοντας ως απειλή για το λαό τη δυνατότητα απαλλαγής του από τα δεινά της αποικιοκρατίας.
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο, από την αρχή της ίδρυσής του, είναι το μοναδικό κίνημα που απαιτεί τη μονομερή διαγραφή του χρέους σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο και την υιοθέτηση νέου εθνικού κρατικού νομίσματος που θα μπορέσει να χρηματοδοτήσει τα νοικοκυριά και την πραγματική οικονομία του τόπου, ώστε να δώσει ώθηση για μια πραγματική παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.
Η πρόταση αυτή θα παρουσιαστεί εμπεριστατωμένα, και κατανοητά στην παραπάνω ομιλία από το Δημήτρη Καζάκη και είναι η μοναδική που μπορεί να μας βγάλει από το σημερινό πολιτικό και οικονομικό αδιέξοδο.
Θα ακολουθήσει εκτεταμένη συζήτηση με ερωτήματα που θα τεθούν από τους πολίτες.

spot_img
spot_img
Thursday, May 2, 2024

Latest News

Εκνευρισμός ταξιδιωτών εξαιτίας της καθυστέρησης αναχώρησης του «Αδαμάντιος Κοραής» για Σαμοθράκη

Δεκάδες επιβάτες και οχήματα μπήκαν στη διαδικασία να περιμένουν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης εξαιτίας της καθυστέρησης στο προγραμματισμένο δρομολόγιο...

More Articles Like This