9.4 C
Alexandroupoli
Monday, April 29, 2024

Ιδανικός προορισμός η Αλεξανδρούπολη για Τούρκους χαρλεάδες

Ανοδικές τάσεις εμφανίζουν οι επισκέψεις των Τούρκων μοτοσικλετιστών τα Σαββατοκύριακα στην Αλεξ/πολη – Είναι κοντινός προορισμός από την Κωνσταντινούπολη – Δηλώνουν ευχαριστημένοι από την διαμονή τους στον τόπο μας

gra xar

Αρχίζει να καθιερώνεται ως προορισμός του Σαββατοκύριακου η Αλεξανδρούπολη για τουρίστες από γειτονικές χώρες.
Η επισκεψιμότητα από Τουρκία ιδιαίτερα εμφανίζει ανοδικές τάσεις το τελευταίο διάστημα, με τους επαγγελματίες να εκφράζουν την ικανοποίηση τους, και να προβλέπουν ένα θερμό καλοκαίρι από όπου οι τουρίστες θα κατακλύσουν την Αλεξανδρούπολη.
Σταθεροί στο «ραντεβού» τους στην περιοχή οι Τούρκοι μοτοσυκλετιστές, που όπως δήλωσαν στην κάμερα του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ επισκέπτονται όλο και πιο τακτικά την Αλεξανδρούπολη.
Έτσι για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο, η παρουσία Τούρκων τουριστών είναι εμφανής στην Αλεξανδρούπολη και αποδεικνύεται πως, παρά την κρίση, η πρωτεύουσα του Έβρου δείχνει να καθιερώνεται ως ένας προσιτός και ιδανικός κοντινός προορισμός για ολιγοήμερες αποδράσεις.
Όπως φαίνεται το καλό φαγητό, το περιβάλλον και η θάλασσα έχουν κερδίσει τους Τούρκους τουρίστες.
Σταθεροί στο ραντεβού τους και οι Τούρκοι μοτοσυκλετιστές που όπως δήλωσαν στην κάμερα του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ που τους συνάντησε στο ξενοδοχείο όπου διέμειναν στην Αλεξανδρούπολη, η συγκεκριμένη πόλη τα έχει όλα, είναι κοντά στην Κωνσταντινούπολη, είναι ωραία πόλη, έχει καλό φαγητό και ωραίες παραλίες.
Μάλιστα την Αλεξανδρούπολη διάλεξε σαν προορισμό η ομάδα των μοτοσυκλετιστών ώστε να γιορτάσει τα γενέθλια ενός μέλους της.
“Ερχόμαστε συχνά στην Αλεξανδρούπολη, είναι ένας ιδανικός προορισμός για το Σαββατοκύριακο καθώς είναι κοντά στην Κωνσταντινούπολη, αυτήν την φορά η περίπτωση είναι ειδική καθώς ήρθαμε για να γιορτάσουμε τα γενέθλια ενός από τα μέλη του κλάμπ μας” δήλωσαν.
“Ερχόμαστε στην Αλεξανδρούπολη συνέχεια είναι κοντά στην Κωνσταντινούπολη και η διαδρομή είναι ιδανική για μηχανές, μας αρέσει το φαγητό, η πόλη και η θάλασσα, είναι ιδανικός προορισμός για το Σαββατοκύριακο” κατέληξαν.

spot_img
spot_img
Monday, April 29, 2024

Latest News

79 χρόνια «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ»

Η παλαιότερη εφημερίδα της Θράκης, έχει γενέθλια την Δεύτερα 29 Απριλίου! - Συνεχίζει δυνατά με επαγγελματική ηθική και κοινωνική...

More Articles Like This