9.4 C
Alexandroupoli
Friday, May 3, 2024

ΑΠΟΒΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΪΣΤΡΟΥ !!!

Λεωφόρος των λαθρομεταναστών, που προωθούνται από την Τουρκία, κατάντησε το Αιγαίο – Τώρα οι ισλαμιστές, μας έρχονται και με… θαλαμηγούς!!!

gaudosmetanastes2 gaudosmetanastes1

Λεπτό δεν σταματούν οι αποβιβάσεις λαθρομεταναστών στα ελληνικά παράλια.
Με κάθε μηχανισμό αποτροπής ή πρόληψης εισόδου να έχει εκλείψει κατόπιν κυβερνητικών εντολών το Αιγαίο έχει γίνει λεωφόρος λαθρομεταναστών οι οποίοι προωθούνται από τις τουρκικές αρχές στην Ελλάδα.
Είκοσι ένας παράνομα εισελθόντες αλλοδαποί και ο 34χρονος διακινητής τους τις πρωινές ώρες της Τρίτης, συνελήφθησαν από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Αλεξανδρούπολης.
Συγκεκριμένα οι ανωτέρω εντοπίστηκαν από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής σε συνεργασία με χειριστές Frontex, να αποβιβάζονται από πνευστό σκάφος, στην παραλία “Μαΐστρου”.
Αμέσως στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στην περιοχή όπου εντόπισαν τους ανωτέρω και τους συνέλαβαν διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Στη συνέχεια, ο διακινητής τους ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει με το πνευστό σκάφος εντοπίστηκε από πλωτό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ανατολικά του λιμένα Αλεξανδρούπολης και συνελήφθη.
Εν τω μεταξύ στον εντοπισμό συνολικά 174 λαθρομεταναστών καθώς και δύο ατόμων που τα είχαν προσλάβει για να τους μεταφέρουν στην Ελλάδα, προέβησαν την Τρίτη οι αρχές σε Τήλο και Λέσβο.
Μετά από πληροφορίες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου και κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης δια θαλάσσης, πλήρωμα περιπολικού σκάφους εντόπισε και ακινητοποίησε θαλαμηγό, δύο χειριστές της οποίας είχαν αποβιβάσει νωρίτερα 75 λαθρομετανάστες σε παραλία της Τήλου.
Το θαλαμηγό σκάφος και οι κυβερνήτες του οδηγήθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Τήλου, όπου αναγνωρίσθηκαν από τους μετανάστες ως οι άνθρωποι που τους είχαν πληρώσει για να τους μεταφέρουν στην Ελλάδα.
Ακόμη 99 λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν στη Λέσβο, από στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Μήθυμνας και του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.
Και για να ευθυμήσουμε λίγο οι λαθρομετανάστες «συνελήφθησαν» καθώς δεν διέθεταν νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα!

spot_img
spot_img
Friday, May 3, 2024

Latest News

Τα έθιμα που γιορτάζουμε την Μεγάλη Παρασκευή

Ο Επιτάφιος, ο Εσπερινός και η Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου - Λουλούδια και κεριά ως φυλαχτά Το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής...

More Articles Like This