9.4 C
Alexandroupoli
Wednesday, May 1, 2024

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Βορειοδυτικής Ελλάδος

NOA

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης επέστρεψε από την Θεσσαλονίκη όπου συμμετείχε σε δύο αγώνες που εντάσσονται στο  Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας Βορειοδυτικής Ελλάδας για σκάφη τύπου Optimist & Laser 4.7. Οι αγώνες διεξαχθήκανε ο πρώτος στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Θεσσαλονίκης στις 21-22/2 και ο δεύτερος στον Ναυτικό Όμιλο Καλαμαριάς Θερμαϊκού στις 28/2-1/3. O ΝΟΑ συμμετείχε  με 11 αθλητές στην κατηγορία Optimist και 4 αθλητές στην κατηγορία Laser 4.7.

Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν για την κατηγορία Optimist οι : Γιαννακίδης Πολυχρόνης, Παπαχρήστου Δήμητρα, Βορβολάκου Θεοδώρα, Λάσκαρης Θάνος, Τσίλας Θάνος, Βορβολάκος Παναγιώτης, Κασαπίδης Θανάσης, Πρίπος Αργύρης, Παλακίδης Σταύρος, Σολωμός Ιάσον και η Γιαγλή Παναγιώτα, ενώ στην κατηγορία Laser 4.7 οι αθλητές Δολιανίτης Βαγγέλης, Χατζηκωνσταντίνου Γιώργος, Καμελίδης Παναγιώτης και Ορφανίδης Ζήσης.

Σε μία τόσο μεγάλη και δύσκολη περιφέρεια οι αθλητές του ΝΟΑ κατάφεραν να ξεχωρίσουν ανάμεσα στους 124 αθλητές που συμμετείχαν.  Στον πρώτο αγώνα η Δήμητρα Παπαχρήστου κατέλαβε την δεύτερη θέση στα κορίτσια μετά από 6 ιστιοδρομίες. Σε απόσταση αναπνοής από το χάλκινο μετάλλιο νέων αγοριών βρέθηκε ο Λάσκαρης Θανάσης.  Στον δεύτερο αγώνα την 3η θέση γενικής και την 2η στα αγόρια με ισοβαθμία κατέλαβε ο Πολυχρόνης Γιαννακίδης. Η Δήμητρα Παπαχρήστου και αυτή την φορά ήταν στα μετάλλια και κατέλαβε την 3η στα κορίτσια ενώ η Βορβολάκου Θεοδώρα κατέλαβε την 3η θέση στα νέα κορίτσια. Σε απόσταση αναπνοής από το χάλκινο μετάλλιο νέων αγοριών αυτή τη φορά ο Κασσαπίδης Θανάσης. Στα Laser 4.7 ο Βαγγέλης Δολιανίτης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και είναι σε τροχιά πρόκρισης ενώ ατυχίες του στέρησαν το μετάλλιο.

- Advertisement -

Είναι άξιο να σημειωθεί πως πολλοί αθλητές που συμμετείχαν ξεκίνησαν την ιστιοπλοΐα στον όμιλο μας μόλις το καλοκαίρι, αφήνοντας τις καλύτερες υποσχέσεις για το μέλλον.

Συγχαρητήρια αξίζουν στον προπονητή της ομάδας Βασίλη Ηλιόπουλο και στους γονείς αρωγούς της προσπάθειας.

Το τρίτο και τελευταίο σκέλος του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Βορειοδυτικής Ελλάδος πρόκειται να διοργανωθεί από τον ΝΟΑ στην Αλεξανδρούπολη στις 28-29/3. Έτσι η πόλη μας θα έχει την ευκαιρία να φιλοξενήσει  έναν ακόμη εντυπωσιακό αγώνα ιστιοπλοΐας.

spot_img
spot_img
Wednesday, May 1, 2024

Latest News

Για τα 79 χρόνια της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ»

Ευχές για τα γενέθλια της εφημερίδας μας Η ζωή έχει αέναους κύκλους. Ο φετινός κύκλος γενεθλίων (29 Απριλίου 2024)...

More Articles Like This