9.4 C
Alexandroupoli
Wednesday, May 1, 2024

Προβολή ταινίας «Import Export»

Από το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης 

ETHNOLOGIKO_MOUSEIO_THRAKHS

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 8:00 μ.μ. θα προβληθεί η ταινία Import Export (2007, 135′) του Ούλριχ Ζάιντλ στο πλαίσιο της συμμετοχής του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης στο πρόγραμμα «Δια βίου μάθηση – Grundtvig» – «Lifelong learning programme» για την υλοποίηση του έργου «Το βλέμμα του Οδυσσέα: Ιστορίες της μετανάστευσης μέσα από τον ανατολικό-ευρωπαϊκό κινηματογράφο».

Η ταινία συμμετείχε στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Κανών το 2007.

- Advertisement -

Είσοδος ελεύθερη. Η ταινία είναι κατάλληλη μόνο για ενήλικες.

Υπόθεση: Όλα στη ζωή είναι θέμα εισόδου και εξόδου: Στην Ευρώπη των “ανοιχτών” συνόρων, δύο νέοι διαγράφουν αντίστροφες πορείες: Μια γυναίκα κινείται από την Ουκρανία στην Αυστρία αναζητώντας καλύτερο μέλλον, ενώ ένας άντρας ταξιδεύει στις πόλεις του πρώην ανατολικού μπλοκ, αναζητώντας την ταυτότητά του σε έναν κόσμο που αλλάζει. Εισαγωγές και εξαγωγές ανθρώπων, ονείρων, ζωών, σωμάτων, χρημάτων, αγάπης, μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα. Όλα άλλωστε στη ζωή είναι θέμα εισόδου και εξόδου.

spot_img
spot_img
Wednesday, May 1, 2024

Latest News

Παρεμβάσεις στον οικισμό Τριφυλλίου Αλεξανδρούπολης

Εργασίες ελαιοχρωματισμού και επιχρισμάτων πραγματοποιήθηκαν στο Κοινοτικό Κατάστημα Τριφυλλίου, στο κτήριο του συλλόγου του οικισμού, όπως και στο Ηρώον...

More Articles Like This