9.4 C
Alexandroupoli
Friday, May 17, 2024

Διπλή χαρά για τον Δημήτρη Ναλμπάντη και τη Σοφία Ζαχαρία

GAMOS-NALMPANTH

Ενώπιον Θεού και ανθρώπων ενώθηκαν με όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, ο παγκοσμίου φήμης ζωγράφος Δημήτρης Ναλμπάντης και η εκλεκτή της καρδιάς του, Σοφία Ζαχαρία.

GAMOS-NALMPANTH1

Οι νεόνυμφοι αμέσως μετά τον γάμο τους, βάπτισαν την κορούλα τους, στην οποία έδωσαν το όνομα Μαριέττα.

- Advertisement -

Τα ιερά μυστήρια πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 29 Ιουνίου 2014 στον Ιερό Ναό του Αγίου Κυπριανού Αλεξανδρούπολης, ενώ κουμπάροι και νονοί ηταν ο καθηγητής Ιατρικής και πρώην Πρύτανης του ΔΠΘ, Κωνσταντίνος Σιμόπουλος με την σύζυγό του Αγγελική.

Αργότερα, το ζεύγος Ναλμπάντη μοιράστηκε τη διπλή χαρά του, με πλήθος καλεσμένων σε δεξίωση που δόθηκε στο ξενοδοχείο THRAKI PALACE στην Αλεξανδρούπολη.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Ναλμπάντης σύντομα θα ξαναγίνει πατέρας, αφού η Σοφία Ζαχαρία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι τους.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι στη δεξίωση καταγράφηκε ένα ρεκόρ που θα μπορούσε να μπει στο Βιβλίο Γκίνες, αφού ο Δημήτρης Ναλμπάντης παρέδωσε στους προσκεκλημένους ως ενθύμια της βάπτισης της κόρης του Μαριέττας, πάνω από 220 ιδιόχειρους μικρούς πίνακες που φιλοτέχνησε με πολλή αγάπη.

Η διεύθυνση της εφημερίδας “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ” και του τηλεοπτικού σταθμού ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, εύχονται ολόψυχα στους νιόπαντρους βίον ανθόσπαρτον και να καμαρώσουν την όμορφη κορούλα τους όπως επιθυμούν.

Μαρίνα Κονδύλη

spot_img
spot_img
Friday, May 17, 2024

Latest News

Κάλεσμα συμμετοχής σε 24ωρη απεργία απευθύνει η ΑΔΕΔΥ Έβρου

Δύο απεργιακές συγκεντρώσεις την Τρίτη 21 Μαΐου, μπροστά από το Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης και στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας Ακόμη μια απεργιακή...

More Articles Like This