9.4 C
Alexandroupoli
Wednesday, May 1, 2024

Τρένο για την άνοδο στην Γ’ Εθνική ο Εθνικός!!!

ethnikos_anodosthrakisports_evrosΜεγάλη εκτός έδρας νίκη μέσα στην Χρυσούπολη επί του πρωταθλητή της ΕΠΣ Καβάλας Κεραυνού Πέρνης – Σκαρφάλωσε στην κορυφή ενώ απομένουν δύο εντός έδρας ματς και ένα εκτός κόντρα στον ουραγό Άρη Αβάτου

Στην κορυφή της βαθμολογίας των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική Κατηγορία πέρασε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Κεραυνού Πέρνης στην Χρυσούπολη το απόγευμα της Παρασκευής με σκορ 0-2. Οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Έβρου έβαλαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με χρυσό σκόρερ και στα δύο τέρματα τον Μιχάλη Φλώρο και πλέον έχουν στο χέρι τους την άνοδο, με τα δύο από τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια να είναι στο «Φώτης Κοσμάς» και το αμέσως επόμενο στα Μάγγανα με αντίπαλο τον ουραγό Άρη Αβάτου.

Ο Εθνικός ήταν ανώτερος στον αγώνα και πήρε μια δίκαιη νίκη. Είχε την πρώτη ευκαιρία στο 5ο λεπτό με προσπάθεια του Αγγελακάκη έξω από τη περιοχή, που πέρασε μόλις άουτ. Στο 13 πλασέ του Βασιλειάδη απέκρουσε ο Φυσέκης σε κόρνερ. Στο 20’ είχαμε εκτέλεση κόρνερ για τους φιλοξενούμενους όμως δεν κατάφερε κάτι καλό ο Θάνος. Στο 27’ κεφαλιά του Σιαματά, από το ύψος της περιοχής, λίγο άουτ.

Η φάση του αγώνα έγινε στο 39’ όταν είχαμε τράβηγμα του Θάνου στη περιοχή και ο διαιτητής του αγώνα έδειξε το σημείο του πέναλτι. Στην «βούλα» πήγε ο Φλώρος που ευστόχησε για το 0-1 σε έξαλλα πανηγύρια για τους φιλοξενούμενους, που έμελλε να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, καθώς στα μισά έπιασε και μπουρίνι, ωστόσο λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης ο Φλώρος με σουτ σε αντεπίθεση διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

- Advertisement -

Διαιτητές του αγώνα οι Μαλουτάς, Παρασίου, Γιάντσης (ΕΠΣ Ημαθίας), από τους οποίους είχαν παράπονα οι γηπεδούχοι. Περίπου 300 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Χρυσούπολης, ανάμεσά τους και περίπου 50 Αλεξανδρουπολίτες που ταξίδεψαν με αυτοκίνητα για να ενισχύσουν από κοντά την προσπάθεια του Εθνικού, σε έναν αγώνα που μεταδόθηκε ζωντανά από το ThrakikiSportS.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ: Γαβριήλ, Σαμανίδης, Μπουλγούρας, Σιαματάς (46 Θωμαϊδης), Γεωργιάδης, Καζάρας, Μοσχοφίδης, Σουκρήογλου (74 Παπαδόπουλος), Σαββίδης, Μουρατίδης (62 Κοντοτόλης), Βασιλειάδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Φυσέκης, Πετκίδης (64 Δούπας), Τζικάκης (71 Ξενάκης), Άχπα, Καβατζικιώτης, Σαραντάκης, Θάνος, Κυλιάρης, Δαμιανίδης, Φλώρος, Αγγελακάκης (52 Αμπαχαμιάν).

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου:

Άρης Αβάτου- Μέγας Αλέξανδροος Ιάσμου 0-3

Κεραυνός Πέρνης- Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 3 ΑΓΩΝΕΣ)

1. Εθνικός Αλεξανδρούπολης  (4-1) 7

2. Κεραυνός Πέρνης (4-4) 6

3. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (5-4) 3

4. Άρης Αβάτου  (1-5) 1

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

Άρης Αβάτου-Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Δημ. Στ. Μαγγάνων, 28/05/2014, 17:00)

Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου-Κεραυνός Πέρνης (Δημ. Στ. Ιάσμου, 28/05/2014, 17:00)

spot_img
spot_img
Wednesday, May 1, 2024

Latest News

Θα μπορούν να έχουν δεύτερη συχνότητα τα ραδιόφωνα του Έβρου

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, είχε συνάντηση πριν από λίγο στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης με τους ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών σταθμών...

More Articles Like This