9.4 C
Alexandroupoli
Wednesday, May 1, 2024

Τρία μετάλλια για τον Πρόμαχο Ορεστιάδας στην Θεσσαλονίκη

thrakisports_evros

promaxos_orestiadas

Με ένα χρυσό και δύο ασημένια μετάλλια επέστρεψε ο αθλητικός σύλλογος ταεκβοντό Πρόμαχος στην Ορεστιάδα, από το δεύτερο αγωνιστικό φεστιβάλ Kim E Liu “Εθ Αγωνίζεσθαι” που διοργάνωσε η Ενωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε.) το Σαββατοκύριακο 8-9 Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πυλαίας Paok SportS Arena στην Θεσσαλονίκη.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 524 αθλητές και αθλήτριες από 52 αθλητικά σωματεία της Βορείου Ελλάδος, ανάμεσά τους και ο Πρόμαχος που συμμετείχε με 5 μέλη του και κατέκτησε τρία μετάλλια στις ηλικίες 2003-2004. Η διοργάνωση έγινε με ηλεκτρονικούς θώρακες Daedo και ο συναγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος αν κρίνουμε ότι ο κάθε αθλητής έπρεπε να αγωνιστεί σε 4 και 5 αγώνες για να καταφέρει να καταλάβει την 1η Θέση.

- Advertisement -

Τα μετάλλια για τον Πρόμαχο κατέλαβαν οι παρακάτω αθλητές-τριες:

Χρηστος Μεταξάς 1η θέση – χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -37 κιλά +1 kup ηλικίας γεννηθέντων 2003-04

Αναστασία Γκουντελίδου 2η θέση – ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία  -37 κιλά +1 kup γεννηθέντων 2003-04

Βασίλης Νατσίδης 2η θέση – ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία -41 κιλά +1 kup γεννηθέντες 2003-04

Επίσης αξιόλογη ήταν η προσπάθεια και των δύο αθλητών Κωνσταντίνου Αραμπατζή (έχασε στον 3ο αγώνα πριν τα μετάλλια) και Αλέξανδρου Αλεξιάδη (έχασε στον 2ο αγώνα).

Με ανακοίνωσή του, το διοικητικό συμβούλιο και οι προπονητές του συλλόγου πρόμαχος Ορεστιάδας συγχαίρουν όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους.

spot_img
spot_img
Wednesday, May 1, 2024

Latest News

Θα μπορούν να έχουν δεύτερη συχνότητα τα ραδιόφωνα του Έβρου

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, είχε συνάντηση πριν από λίγο στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης με τους ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών σταθμών...

More Articles Like This