9.4 C
Alexandroupoli
Wednesday, May 1, 2024

Μαθητική συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης

ODEIO AFISA NEW

Το Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης στα πλαίσια των προγραμματισμένων εκδηλώσεων της εκπαιδευτικής περιόδου 2013-2014 διοργανώνει μαθητική συναυλία-άσκηση  το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014  , ώρα : 8.00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο.

Στη συναυλία θα εμφανισθούν αντιπροσωπευτικά μικροί και μεγάλοι σπουδαστές όλων των τμημάτων και σχολών. Πιανίστες, μαθητές εγχόρδων, κιθάρας, ακορντεόν και πνευστών θα ερμηνεύσουν στη σκηνή ανάλογο ρεπερτόριο των σπουδών και της ηλικίας τους, ποικίλων συνθετών από όλες τις εποχές της μουσικής φιλολογί- ­ας.

Θα ακουστούν έργα μπαρόκ των Bach, Vivaldi,κλασσικών συνθετών Mozart, Beethoven,Schubert,ρομαντικών Weber, Tscaikowsky, ιμπρεσιονιστών Debussy  αι πολλά ακόμη.

- Advertisement -

Επίσης θα ακουστούν γνωστά Lieder και άριες από σημαντικές όπερες από τη σχολή Μονωδίας.

Το Δημοτικό Ωδείο προσφέρει σταθερά κάθε χρόνο τα κίνητρα σε όλους τους μαθητές του που μπορούν και θέλουν, να παίρνουν μέρος στη δημιουργική διαδικασία των συναυλιών,  που τους προσφέρουν εμπειρίες ζωής. (Το λιγότερο 8 συναυλίες το χρόνο).

Είναι χαρά μας το μουσικόφιλο κοινό της Αλεξανδρούπολης με την παρουσία του να υποστηρίζει αυτές τις διοργανώσεις μας  και να χειροκροτεί τους μικρούς και μεγάλους μουσικούς.

Ο Πρόεδρος του Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α.     

Στέλιος Βραχιόλογλου

Η Διευθύντρια του Ωδείου

Μερόπη  Κολλάρου

spot_img
spot_img
Wednesday, May 1, 2024

Latest News

Θα μπορούν να έχουν δεύτερη συχνότητα τα ραδιόφωνα του Έβρου

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, είχε συνάντηση πριν από λίγο στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης με τους ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών σταθμών...

More Articles Like This