9.4 C
Alexandroupoli
Friday, May 17, 2024

Ένα διαφορετικό ποδοσφαιρικό τουρνουά

afisa

Ένα διαφορετικό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου  διοργανώνεται την ερχόμενη Κυριακή 16-02-2014 (10:00- 13:00)  στο γήπεδο του Α.Ο ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ υπέρ των  σκοπών της Κίνησης Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης, των συνανθρώπων και της δοκιμαζόμενης πατρίδας μας.

Με   πρωτοβουλία   του    Συλλόγου    Α.Ο    ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ    και   την υποστήριξη των δυο  (2) άλλων ακαδημιών της πόλης μας, του Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ & του Α.Ο. ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ , στο ποδοσφαιρικό αυτό τουρνουά οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές των τριών (3) ακαδημιών θα στείλουν το δικό τους ύψιστο κοινωνικό μήνυμα υπέρ της Κίνησης Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και καιρό στην περιοχή μας.

“Κανείς να μην κρυώσει, κανείς να μην πεινάσει”.

- Advertisement -

Ας είσαστε λοιπόν όλοι μας εκεί στέλνοντας το μήνυμα:

«Όλοι μαζί μπορούμε!!!»

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ: ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ  ΜΑΖΙ   ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑ

Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Ή   ΕΙΔΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ.

– Πληροφορίες: τηλ. 6934640635.

«ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ»

Ο Εθελοντισμός δεν είναι μόνο κοινωνική προσφορά σε ώρα κρίσης ούτε είναι ένα έθιμο και συνήθεια – μία καραμέλα που πιπιλίζουμε μόνο τις γιορτινές ημέρες ή όταν το επιτάσσει η μόδα. Ο εθελοντισμός είναι ένας δυναμικός τρόπος κοινωνικής συμμετοχής και παρέμβασης όλων μας με στόχο την εξέλιξη και την καλυτέρευση της κοινωνίας. Ο εθελοντισμός αφορά πράξεις και όχι λόγια. Αναπτύσσει τη φιλία, την κατανόηση και την αποδοχή της διαφορετικότητας των προσώπων.

Οι τρεις (3) ακαδημίες  της πόλης μας (Α.Ο. ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ, Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ ΠΟΛΗΣ, Α.Ο. ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ) απευθύνουν πρόσκληση στους γονείς των μικρών αθλητών τους και σ’ όλους του πολίτες,  τους φορείς και τις επιχειρήσεις της περιοχής να επιδείξουν για μια ακόμη φορά τα ανθρωπιστικά και κοινωνικά τους αντανακλαστικά, προσφέροντας κάτι – έστω και το ελάχιστο – στον διπλανό τους.

Ας σεβαστούμε και ας στηρίξουμε τους συνανθρώπους γύρω μας τώρα που το χρειάζονται. Ας αφήσουμε τους εαυτούς μας ελεύθερους, να ανοίξουμε την καρδιά μας και να την προκαλέσουμε να κινηθεί στους δικούς της ρυθμούς ζωής, δυο (2) νότες ακόμη πιο ανθρώπινες.

Δεν χρειάζεται οίκτος και λύπηση, αλλά ειλικρινής διάθεση, ανοικτή καρδιά και πάνω από όλα ΑΓΑΠΗ! Την αγάπη -που σύμφωνα μ’ ένα ποίημα- δεν έχει πει ποτέ την τελευταία λέξη, την αγάπη που δεν υπολογίζεται, την αγάπη που πάντα αιφνιδιάζει.

ΟΛΟΙ  ΛΟΙΠΟΝ  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16/2  ΚΑΙ ΩΡΑ 10:00 -13:00

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ

ΓΙΑΤΙ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 

ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΠΑΠΑΠΑΝΤΕΛΗΣ  ΝΙΚΗΤΑΣ

spot_img
spot_img
Friday, May 17, 2024

Latest News

Διεθνές Συνέδριο της JTI στην Αθήνα με τη συμμετοχή του Έλληνα Πρωθυπουργού & του Προέδρου του Δ.Σ. του JTGroup

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το «2024: Έτος Πολιτισμού & Τουρισμού Ιαπωνίας - Ελλάδας» και με τη συνεργασία της...

More Articles Like This