9.4 C
Alexandroupoli
Monday, December 11, 2023

ΑΣ ΕΓΕΡΘΕΙ Η… ΚΑΘΕΥΔΟΥΣΑ ΔΥΣΗ

Το Ισλάμ εξυφαίνει, χρόνια τώρα, έναν ιστό γύρω από την Ευρώπη

Μόνο που έβλεπα στο Αλ Τζαζίρα εκείνον τον μαυροσαρικοψόρο μουλά της Χεζμπολάχ να κηρύσσει τον λόγο του μίσους και να αποκαλεί «μάρτυρες» τους αφιονισμένους δολοφόνους της Χαμάς, με έλουζε κρύος ιδρώτας για το τι έχει να αντιμετωπίσει ο δυτικός κόσμος αν δεν πετάξει από πάνω του τη φονική και μολυσμένη αλογόμυγα του Ισλάμ που έχει ριζώσει και πολλαπλασιάζεται συνεχώς στα εδάφη της Ευρώπης.

Με την ανοχή της δυτικής κοινωνίας, αλλά κυρίως με την πλήρη υποταγή της ευρωπαϊκής πολιτικής στην ισλαμική ελίτ του χρήματος, η οποία, προκειμένου να κονομήσει, μπορεί να συμμαχήσει και με τον διάβολο, το Ισλάμ εξυφαίνει, χρόνια τώρα, έναν ιστό γύρω από την Ευρώπη και κάποια στιγμή θα αρχίσει να τον σφίγγει γύρω της μέχρι ασφυξίας!

Είναι ντροπή μας να ανοίγουμε τα σύνορα (και κάτι άλλο) σε εκείνους οι οποίοι μας μισούν και μας το δείχνουν ανά πάσα στιγμή. Είναι ντροπή η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να δίνει διεθνείς διοργανώσεις του κατεξοχήν δυτικού σπορ, του ποδοσφαίρου, στο Κατάρ και τώρα στη Σαουδική Αραβία, σε χώρες δηλαδή στις οποίες τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι θαμμένα βαθιά στην άμμο της ερήμου.

- Advertisement -

Είναι ντροπή για την Ευρώπη να έχει ξεπουληθεί στα αραβικά κεφάλαια, είναι ντροπή για τους Άγγλους να έχουν εξαγοραστεί από κάποιους που δολοφονούν όποιον δεν τους αρέσει, που έχουν τη γυναίκα ως σκεύος οικιακό, που ουδεμία σχέση έχουν και ουδεμία εκτίμηση τρέφουν για τον δικό μας, δυτικό πολιτισμό.

Φυσικά, ουδείς πλέον μπορεί να μένει ασυγκίνητος βλέποντας τον ανηλεή βομβαρδισμό της Γάζας από τους Ισραηλινούς, αλλά όταν έχεις από τη μια τη Χαμάς των αφιονισμένων σφαγέων και από την άλλη το πηχτό σκοτάδι των μουλάδων του Ιράν και της Χεζμπολάχ, αισθάνεσαι -τουλάχιστον- αμηχανία.

Κανείς δεν θέλει τον πόλεμο, κανείς δεν επιχειρεί όταν χάνονται άνθρωποι. Αλλά το να βγαίνουν «ηγέτες», υποτίθεται, θρησκευτικοί και να επαινούν δολοφόνους είναι ενδεικτικό των «φιδιών» που επωάζονται εδώ και δεκαετίες στα σπλάχνα της Ευρώπης, η οποία -ακόμη- κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Δεν χωρεί αμφιβολία ότι η επόμενη μεγάλη σύγκρουση θα έχει και θρησκευτικό χρώμα. Το Ισλάμ τεκνοποιεί, το Ισλάμ χρησιμοποιεί τη γυναίκα ως «παιδομηχανή» και η Ευρώπη συρρικνώνεταιπληθυσμιακά με ρυθμούς καταιγίδας.

Αν η Δύση, με πρώτες τις HI ΙΑ. δεν σταματήσει εγκαίρως αυτή την έκρηξη στη Μέση Ανατολή και δεν αναθεωρήσει ριζικά την πολιτική της απέναντι στο Ισλάμ και στους εκφραστές του, τα πράγματα θα δυσκολεύουν για τη Δύση συνεχώς. Και, δυστυχώς, ο καιρός περνά πολύ γρήγορα…

Η ΑΚΙΣ

spot_img
Monday, December 11, 2023

Latest News

Η ΕΚΤ διαφωνεί για την απαγόρευση μετρητών στις αγοραπωλησίες

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα τονίζει πως τα μετρητά συνεχίζουν να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στις συναλλαγές των πολιτών, ενώ διασφαλίζουν...

More Articles Like This