9.4 C
Alexandroupoli
Friday, April 19, 2024

Μάγεψαν το κοινό η σοπράνο Στέλλα Αδαμίδου και ο πιανίστας Θανάσης Τρικούπης

Ήταν μια βραδιά που τα είχε όλα: μουσική, συναίσθημα, κατανυκτική ατμόσφαιρα.

Κι όλα αυτά, στον εκπληκτικό χώρο της Ζαρίφειου Παιδαγωγικής Ακαδημίας, στην Αλεξανδρούπολη.

Εκεί, το περασμένο Σάββατο, το Τμήμα «ΕΥΡΥΔΙΚΗ D 427» των Θυγατέρων της Πηνελόπης Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με τον «Σύλλογο Μουσικών Εκπαιδευτικών Αν. Μακεδονίας-Θράκης», διοργάνωσε άψογα μια μοναδική συναυλία κλασικού τραγουδιού με τίτλο «Ένα πιάνο, μια φωνή».

Και πράγματι, αυτή η φωνή ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους σε άλλες εποχές και μέρη…

- Advertisement -

Ο λόγος για την εξαίρετη σοπράνο Στέλλα Αδαμίδου, η οποία μαζί με τον φημισμένο πιανίστα Θανάση Τρικούπη, μάγεψε με τις φωνητικές της ικανότητες το κοινό.

Τα έργα που ακούστηκαν – σε δύο μέρη – ήταν μεγάλων και διακεκριμένων ξένων μουσικών, αλλά και συνθετών του προσφυγικού Ελληνισμού, όπως του Giacomo Puccini, Franz Liszt, Alfredo Catalani, Θεόδωρου Σπάθη, Τιμόθεου Ξενόπουλου, Δημοσθένη Μιλανάκη, κ.ά.

Όσοι παρευρέθηκαν σε εκείνη την υπέροχη εκδήλωση (τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό), έφυγαν μετά με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Μ.Κ.

* Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την συναυλία, όπως μεταδόθηκε στην τηλεόραση ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, εδώ:

spot_img
spot_img
Friday, April 19, 2024

Latest News

Η Γεωργία Πετροπούλου, Legal Director, JTI Hellas στο Delphi Economic Forum IX: «Στη JTI είμαστε απόλυτα συγχρονισμένοι με τη νέα εποχή»

Στη συνολική εμπειρία των εργαζομένων στη JTI στο νέο δυναμικό και μεταβαλλόμενο πλαίσιο και στην εποχή της ψηφιακής εξέλιξης...

More Articles Like This