9.4 C
Alexandroupoli
Friday, March 29, 2024

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ: Η εκπομπή «Παρέα με τη Φένια» απέκτησε ανοιξιάτικα χρώματα μέσα στον χειμώνα!

Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Εικαστικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, κα. Κατερίνα Βουρλιώτη, βρέθηκε στην εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” στο ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, την περασμένη Κυριακή και μίλησε τόσο για τις δράσεις του συλλόγου, όσο και για την ιστορία του, όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτό που τόνισε η κα. Βουρλιώτη είναι πως όλα τα μέλη του συλλόγου συμμετέχουν στις δράσεις που πραγματοποιούνται κατά καιρούς και δίνουν ένα μέρος του εαυτού τους, για να ομορφύνει ο κόσμος γύρω τους!

Επίσης, η πρόεδρος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην κατασκήνωση της Μάκρης, όπου και τα 30 ενεργά μέλη του συλλόγου πήραν τα πινέλα στα χέρια και έδωσαν χρώμα και ζωή εκεί! 

Παράλληλα, η κα. Βουρλιώτη επεσήμανε ότι η Αλεξανδρούπολη έχει “ανέβει” αρκετά πολιτιστικά και είναι ευχαριστημένη από την συνεργασία της με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, ενώ υπενθύμισε ότι όποιος επιθυμεί να εγγραφεί στον σύλλογο, μπορεί να το κάνει και αυτό το διάστημα. 

- Advertisement -

Η εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:00, με παρουσιάστρια τη Φένια Δούκογλου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, ενώ οι επαναλήψεις των εκπομπών προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 23:00.

spot_img
Friday, March 29, 2024

Latest News

Ψάρεμα ξανά μέσα στο λιμάνι

Οι ερασιτέχνες αλιείς θα μπορούν να ψαρεύουν σε συγκεκριμένο σημείο στο Λιμάνι Αλεξανδρούπολης Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι ερασιτέχνες ψαράδες της Αλεξανδρούπολης...

More Articles Like This