9.4 C
Alexandroupoli
Friday, April 19, 2024

Θλίψη για τον χαμό του 16χρόνου Βασίλη Τόπαλου

Μετά από σκληρή μάχη δεν τα κατάφερε να μείνει στην ζωή

Ανείπωτη Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του 16χρόνου πρωταθλητή Ευρώπης στην πυγμαχία, Βασίλη Τόπαλου. Ο 16χρόνος, υπεβλήθη σε χειρουργείο στο κεφάλι και νοσηλευόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στην εντατική, ωστόσο εχθές (02-01) υπέκυψε και έχασε την μάχη της ζωής.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, με τον πρωταθλητή Ευρώπης, Βασίλη Τόπαλο να έχει τραυματιστεί σοβαρά κατά την διάρκεια αγώνων «σπάρινγκ» σε γυμναστήριο στην Καλλίθεα.

Δημοσιεύματα αναφέρουν, ότι ο ανήλικος φαίνεται να ένιωσε αδιαθεσία, έτρεξε στο μπάνιο όπου και λιποθύμησε και χτύπησε σε κάποια σκληρή επιφάνεια. Νοσηλευόταν αρκετές μέρες σε κρίσιμη κατάσταση στο «Τζάνειο» όπου είχε υποβληθεί σε επέμβαση για την αφαίρεση αιματώματος, αλλά δεν κατάφερε να μείνει στην ζωή.

- Advertisement -

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε εντολή στις Αρμόδιες Αρχές να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση σχετικά με τα πραγματικά περιστατικά που έλαβαν χώρα, ενώ και η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης (ΕΟΠ) είχε ενημερώσει για το γεγονός με ανακοίνωση της, λέγοντας ότι άμεσα θα καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά για τον υπεύθυνο αυτού του σοβαρού γεγονότος.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του 16χρονου εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας:

«Έφυγε» το Χρυσό παιδί μας, ο χαμογελαστός Βασίλης μας, ο γεννημένος Πρωταθλητής με καρδιά από ατόφιο χρυσάφι. Ανείπωτη θλίψη για την οικογένεια της Ελληνικής Πυγμαχίας… Τα λόγια δεν είναι ικανά να εκφράσουν αυτό που αισθανόμαστε, είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Βασίλη μας άφησες πολύ νωρίς. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και νοσταλγία. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας.»

Αλέξανδρος Κεσανλής

spot_img
spot_img
Friday, April 19, 2024

Latest News

Κ. Πιερρακάκης από Αλεξ/πολη, στη Σύνοδο των Πρυτάνεων: «Πιστεύουμε βαθιά στα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια»

«Η δέσμευση της κυβέρνησης για στήριξη του ΔΠΘ και για λόγους εθνικούς και για λόγους ακαδημαϊκούς μετουσιώθηκε με τον...

More Articles Like This