9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, March 28, 2024

Οι εκλογές στους ΟΤΑ θα γίνουν στις 8 και 15 Οκτωβρίου 2023

«Κλείδωσαν» από το Υπουργείο Εσωτερικών οι ημερομηνίες για τη διενέργεια Εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση – Δεν αλλάζει η ημερομηνία

Στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο «κλείδωσαν» με κάθε επισημότητα οι ημερομηνίες των περιφερειακών – αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023.

Αναλυτικότερα, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα στο υπουργικό συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου από τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 πρόκειται να διεξαχθούν στις 8 και 15 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές ημέρες ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα αλλά και όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας για αλλαγή της ημερομηνίας των αυτοδιοικητικών εκλογών, είχε παραπέμψει στο σχετικό νόμο, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι: «Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στην ημερομηνία που ορίζεται από τον νόμο και η Κυβέρνηση δεν προτίθεται να αλλάξει αυτή την ημερομηνία».

- Advertisement -

iefimerida.gr

spot_img
Thursday, March 28, 2024

Latest News

Για να …ξαναζωντανέψει ο οικισμός της Κίρκης

Συγκεκριμένες προτάσεις για την ανασυγκρότηση του χωριού που κάηκε από τις Πυρκαγιές του 2023 Ο οικισμός της Κίρκης, ο παλαιότερος...

More Articles Like This