9.4 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2022

“ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΤΟ ISIS ΠΗΡΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ …ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ AIR-BUS” 

Ο Σουλτάνος Ερντογάν αρνήθηκε να καταδικάσει τους Τζιχαντιστές του ISIS – Οργή στην Μόσχα – Χειροτερεύουν οι σχέσεις της Τουρκίας με την Ρωσία – “Τα μαχητικά του Πούτιν, βομβαρδίζουν τους ομόθρησκούς μας”     

 

newego_LARGE_t_901_106732348

Οργή επικρατεί στη Μόσχα για τις δηλώσεις του Ρ. Τ. Ερντογάν ο οποίος όχι μόνο δεν καταδίκασε την τρομοκρατική ενέργεια των ισλαμιστών του ISIS, αν όντως αυτοί έριξαν με βόμβα ή α/α πύραυλο το ρωσικό Airbus, αλλά τους δικαιολόγησε λέγοντας πως το ISIS πήρε εκδίκηση σε μια στιγμή που τα ρωσικά μαχητικά βομβαρδίζουν τους ομόθρησκούς μας στη Συρία!

- Advertisement -

Την ίδια στιγμή ο Β. Πούτιν έδωσε διαταγή να αξιολογηθεί η δυνατότητα της Ρωσίας να επιβιώσει από επίθεση ΠΒΧ όπλων και αν όχι να παρθούν να κατάλληλα μέτρα!

Συγκεκριμένα έδωσε διαταγή στο Συμβούλιο Ασφαλείας να αξιολογήσει την ετοιμότητα της Ρωσίας να επιβιώσει από πυρηνική, βιολογική ή χημική καταστροφή. Επιπλέον ο Β. Πούτιν ζήτησε να αυξηθεί και να αποθηκευτεί ο προστατευτικός εξοπλισμός, να σιγουρευτούν ότι λειτουργεί κανονικά και αν όχι να γίνουν οι κατάλληλες προσαρμογές.

Ο Β. Πούτιν είπε στο Συμβούλιο Ασφαλείας ότι είναι επιτακτική ανάγκη να αναθεωρήσει και να ενισχύσει τα αμυντικά πρωτόκολλα της Ρωσίας απέναντι σε πυρηνική ραδιολογική, χημική και βιολογική απειλή σε περίοδο ειρήνης και πολέμου!

ERNTOGAN-KSEF

“Πρέπει να αναλύσουμε σε τι έκταση ανταποκρίνονται στις σημερινές πραγματικότητες και αν υπάρχει ανάγκη να κάνουμε τις απαιτούμενες βελτιώσεις”!

“Στο κοντινό μέλλον πρέπει να δημιουργήσουμε ατομικά μέσα προστασίας των πολιτών, να αποφασίσουμε ποια είναι θεωρητικά και τεχνικά απαρχαιωμένα και να αναπτύξουμε νέα τεχνολογία και μέσα ώστε να τα αντικαταστήσουμε με σύγχρονα”!

Tην ίδια στιγμή σύμφωνα με όσα μεταδίδει τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρ.Τ.Ερντογάν ερωτώμενος για το ενδεχόμενο το ρωσικό Αirbus να έχει καταρριφθεί από τον ISIS δικαιολόγησε τυχόν τρομοκρατική ενέργεια των ισλαμιστών του ISIS!

“Τα ρωσικά μαχητικά στοχεύουν Μουτζαχεντίν στη Συρία και αντάρτες που μάχοντας να ανατρέψουν τον δικτάτορα Άσαντ.

Στη Συρία η Μόσχα προσπαθεί να ανατρέψει την ισορροπία ισχύος στο έδαφος κατά των αδελφών μας. Συνεπώς δεν θα υπάρχει καμία έκπληξη αν το ISIS πάρει εκδίκηση” μετέδωσε η τηλεόραση του Ντουμπάι τις δηλώσεις του τούρκου προέδρου!

Ο 61χρονος πρόεδρος Ρ. Τ. Ερντογάν εξέφρασε την άρνηση του να καταδικάσει την ενέργεια της τρομοκρατικής οργάνωσης της Ansar Bait al-Maqdis που δραστηριοποιείται στο Σινά και έχει ενωθεί με το ISIS!

“Πως μπορώ να καταδικάσω το ISIS για κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους καθώς οι επιβάτες του επέστρεφαν από χαρούμενες διακοπές σε μια στιγμή που οι ομόθρησκοι μας βομβαρδίζονται από τα μαχητικά του Β. Πούτιν; Είναι το φυσικό επακόλουθο των πράξεων της Μόσχας στη Συρία και της υποστήριξης της στον Μ. Άσαντ” είπε ο Ερντογάν προσθέτοντας ότι η Τουρκία θα συνεχίζει να υποστηρίζει την εκτός νόμου Μουσουλμανική Αδελφότητα και τον εξόριστο πρώην πρόεδρο Μόρσι στην Αίγυπτο!

Βασίλης Καπούλας 

spot_img
spot_img
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2022

Latest News

«Λουκέτο» στο Δημοτικό Σχολείο Ασπρονερίου

Μία μόλις ημέρα, μετά τον Αγιασμό για τη νέα Σχολική χρονιά – Αν συμπληρωθούν 10 μαθητές, το Σχολείο θα...

More Articles Like This