9.4 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2022

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ISIS ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ !!!

Η Τουρκία επιχειρεί να εμφανισθεί ως “θύμα της τρομοκρατίας”, την στιγμή που αυτή εξέθρεψε το ISIS – Η αποκάλυψη για κέντρα εκπαίδευσης ενδιαφέρει άμεσα την Ελλάδα, καθώς πρόκειται για μικρά παιδιά που στέλνονται ως “πρόσφυγες” σε άλλες χώρες – Η MIT ζήτησε Προξενείο του ISIS στην Τουρκία !!!  

CRrMZEdUEAAjvAB

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από την Τουρκία, καθώς στρατόπεδα εκπαίδευσης ισλαμιστών του ISIS ανακαλύφθηκαν στην Κωνσταντινούπολη ενώ ο επικεφαλής της ΜΙΤ δηλώνει πως πρέπει να ανοίξει Προξενείο του ISIS στην Τουρκία με τη Ρωσία να ανταποδίδει και μέσω του πρέσβη της στην Άγκυρα να προκαλεί σοκ στον Ερντογάν λέγοντας πως το “PKK δεν θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση” ανοίγοντας τον δρόμο για Κουρδικό κράτος!

Είναι προφανές πως η Τουρκία σε μια δύσκολη στιγμή επιχειρεί να εμφανιστεί ως “θύμα της τρομοκρατίας” τη στιγμή που αυτή εξέθρεψε ISIS και Al Nusra ενώ η αποκάλυψη για κέντρα εκπαίδευσης ισλαμιστών ενδιαφέρει άμεσα και την Ελλάδα καθώς πρόκειται για μικρά παιδιά που μυήθηκαν στο ISIS και στέλνονται ως “πρόσφυγες” σε άλλες χώρες!

- Advertisement -

Ο επικεφαλής της ΜΙΤ αποκάλυψε, επίσης, πως πολλοί ισλαμιστές περνούν τα σύνορα με την Τουρκία και νοσηλεύονται σε τουρκικά νοσοκομεία επιβεβαιώνοντας αυτό που σας είχαμε μεταφέρει, καθώς άφησε υπόνοιες ότι ανάμεσα τους ίσως βρίσκεται και ο αρχηγός αλ- Μπαγντάντι (δείτε σχετικά εδώ) ενώ ζήτησε από τη Δύση να ανατρέψει τα σχέδια του Β.Πούτιν!

Συγκεκριμένα, 24 από τους 50 υπόπτους που προέρχονται από τις χώρες του Τατζικιστάν και Ουζμπεκιστάν και κρατούνταν για διασυνδέσεις με το ISIS στην Κωνσταντινούπολη στις 18 Οκτωβρίου, αποκάλυψαν ότι υπάρχουν στρατόπεδα εκπαίδευσης ισλαμιστών του ISIS σε υπόγεια διαμερίσματα στην Κωνσταντινούπολη στις οδούς Pendik και Başakşehir!

Οι ύποπτοι αποκάλυψαν ότι έχουν εκπαιδεύσει παιδιά σε υπόγεια διαμερίσματα στις περιοχές Pendik και Başakşehir, χρησιμοποιώντας τα διαμερίσματα ως στρατόπεδα εκπαίδευσης ενώ το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της Κων/πολης μέσω φυσικής και τεχνικής παρακολούθησης πριν γίνουν έφοδοι σε 18 σπίτια στις προαναφερθείσεις περιοχές.

Οι ύποπτοι, κυρίως Ουζμπέκοι, ανέφεραν ότι μύησαν τα παιδιά στα βασικά του ISIS και πως να ζουν στο Ισλαμικό Κράτος!

Τον Αύγουστο, το Ισλαμικό Κίνημα Ουζμπέκων, ένα παρακλάδι της Αλ-Κάιντα ανακοίνωσε συμμαχία με το ISIS.

Σύμφωνα με πηγές των μυστικών υπηρεσιών πληροφοριών του Ουζμπεκιστάν, 5.000 ουζμπέκοι ισλαμιστές μάχονται στη Συρία στο πλευρό του ISIS.

Ταυτόχρονα, ο Hakan Fidan, επικεφαλής της τουρκικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της γνωστής ΜΙΤ και ο πιο στενός σύμμαχος του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν, καταδίκασε την ρωσική στρατιωτική παρέμβαση στη Συρία και κατηγόρησε τη Μόσχα ότι προσπαθεί να “πνίξει” την ισλαμιστική επανάσταση στη Συρία ενώ παραβιάζει και τους διεθνείς νόμους!

“Το ISIS είναι μια πραγματικότητα και πρέπει να την δεχτούμε, δεν μπορούμε να εξαλείψουμε μια δημοφιλής και καλά οργανωμένη οργάνωση όπως είναι το ISIS για το λόγο αυτό καλώ τους δυτικούς συναδέλφους μου να αναθεωρήσουν τα στερεότυπα τους για τα ισλαμικά πολιτικά ρεύματα, να αφήσουν κατά μέρος τις κυνικές σκέψεις τους και να ανατρέψουν τα σχέδια του Βλαντιμίρ Πούτιν να διαλύσει την ισλαμική επανάσταση στη Συρία”

O Fidan πρόσθεσε, επίσης, ότι για να αντιμετωπιστεί ο τεράστιος αριθμός ξένων τζιχαντιστών που ταξιδεύουν στη Συρία, είναι επιτακτική ανάγκη να δημιουργηθεί ένα πολιτικό γραφείο στην Κωνσταντινούπολη ή ένα Προξενείο! Υπογράμμισε, επίσης, ότι είναι πεποίθηση της Τουρκίας να παράσχει ιατρική φροντίδα στους τραυματίες από τις ρωσικές αεροπορικές επιδρομές ασχέτως πολιτικής ή θρησκευτικής πεποίθησης!

Ο Emile Hokayem, αναλυτής σε ζητήματα Μέσης Ανατολής με έδρα την Ουάσινγκτον, είπε ότι η Τουρκία και οι πλούσιες σε πετρέλαιο Αραβικές χώρες έχουν διπλή ατζέντα στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας και εφοδιάζουν τους ισλαμιστές με όπλα και χρήματα και θεωρούν τη ρωσική παρέμβαση καταστροφική εξέλιξη για την ανατροπή του προέδρου της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ.

Ο Hokayem, κλείνοντας την δήλωση του ,τόνισε ότι αυτό που συμβαίνει στη Συρία δεν είναι μια γνήσια επανάσταση εναντίον μιας διακτατορίας αλλά ένα χάος που ενορχηστρώθηκε από τον Ρ.Τ.Ερντογάν που ονειρεύεται “ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας των προγόνων του”!

Η Τουρκία υποψιάζεται την Ρωσία για υποστήριξη στο PYD και την ένοπλη πτέρυγα του, το YPG.

Η Τουρκία θεωρεί το PYD τρομοκρατική οργάνωση η οποία έχει δεσμούς με το PKK και φοβάται ότι οποιαδήποτε εδαφικά κέρδη των Κούρδων στη Συρία θα αποτελέσουν τα θεμέλια ενός ανεξάρτητου κράτους.

Βασίλης Καπούλας 

spot_img
spot_img
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2022

Latest News

«Λουκέτο» στο Δημοτικό Σχολείο Ασπρονερίου

Μία μόλις ημέρα, μετά τον Αγιασμό για τη νέα Σχολική χρονιά – Αν συμπληρωθούν 10 μαθητές, το Σχολείο θα...

More Articles Like This