9.4 C
Alexandroupoli
Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023

Εκτός νόμου να τεθεί και ο “Κεμαλισμός”

Ο Ναζισμός δεν έχει θέση στην Ελλάδα – Ούτε ο Σταλινισμός της αρμόζει – Πολλώ δε μάλλον η λατρεία του γενοκτόνου Κεμάλ Ατατούρκ 

KEMAL-AT48f098_14

Μαυσωλείο του Χίτλερ, ευτυχώς, δεν υπάρχει.

Θα ήταν μεγάλη προσβολή στην ανθρωπότητα να παρακολουθεί άπραγη την απόδοση τιμών σε έναν σφαγέα δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων, στον αρχιτέκτονα του Ολοκαυτώματος των Εβραίων και τον επινοητή μιας ιδεολογίας αίματος και παραφροσύνης.

- Advertisement -

Σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες είναι εκτός νόμου η ευμενής αναφορά στο πρόσωπό του και η χρήση των συμβόλων του κόμματός του, το οποίο αιματοκύλισε τον κόσμο.

Μαυσωλεία του Στάλιν, σε ευρωπαϊκό έδαφος, δεν υπάρχουν.

Η ιδεολογία του προκαλεί απέχθεια -ευτυχώς- στη συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων του πλανήτη.

Δολοφόνος γαρ, αντίστοιχου βεληνεκούς με τον Χίτλερ (με τον οποίο είχε συνάψει συνθήκη «ειρήνης» και τεμάχισε, παρεάκι με τους ναζί, την Πολωνία).

Ήταν βάναυσος καταπατητής των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Οπαδούς αυτό το τέρας έχει στη Ρωσία, στη Βόρειο Κορέα, λίγους στην Κούβα και μπόλικους στην παράξενη Ελλάδα.

Τα μέλη ενός ολάκερου κόμματος (ΚΚΕ) πίνουν νερό στ’ όνομά του και βότκα στη μνήμη του!

Αυτό το κόμμα υπερασπίζεται το σύνολο της κρατικής περιουσίας, παρόλο που εκποίησε κρατική συχνότητα σε ιδιώτες μιας… υπεράκτιας εταιρίας.

Το οπαδιλίκι στον Στάλιν βρίσκεται κι αυτό στα πρόθυρα της απαγόρευσης στην ήπειρό μας.

 

Χαντζάρα

 

Έως εδώ, πάει καλά.

Λίγοι εχέφρονες άνθρωποι θα ήθελαν στα σοβαρά να κάνουν τον συνήγορο υπεράσπισης γενοκτονιών που διέπραξαν μανιακοί δολοφόνοι (μεγάλης κλίμακας).

Όμως υπάρχει και μια άλλη ιστορική μουτσούνα, εξίσου μοβόρικη, που περνάει σχετικά στο… ντούκου – όποτε δεν εκθειάζεται από ελληνόφωνους γραικύλους ή πράκτορες της Αγκυρας.

Το όνομά του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ.

Υπεύθυνος για τις γενοκτονίες Ελλήνων του Πόντου, της Μικρασίας, των Αρμενίων και πολλών άλλων λαών και φυλών του χώρου, τον οποίο σήμερα καταλαμβάνει το τουρκικό κράτος.

Η ιδεολογία του είναι ένα κράμα ναζισμού, φασισμού, μεταφυσικής, παντουρκισμού και λοιπών αλλοπρόσαλλων χαρακτηριστικών.

Ο τρόπος που κατέσφαξε τους Αρμενίους λέγεται ότι ενέπνευσε τον Χίτλερ στην αποτρόπαια «αποστολή» του να εξολοθρεύσει τους Εβραίους.

Παρά ταύτα, στην πικρή πατρίδα μας υπάρχουν πολιτικοί που καταθέτουν στεφάνια στο μαυσωλείο του Ασιάτη βρικόλακα και διάφοροι απίθανοι τύποι που το στόμα τους στάζει μέλι για ένα τέρας, με μια χαντζάρα γεμάτη αίμα Ελλήνων.

Δεν ήταν λογικό, εθνωφελές και δίκαιο να διώκονται ποινικά όσοι διαπράττουν τέτοιες αχρειότητες και να τεθεί εκτός νόμου ο κεμαλισμός;

 

 

spot_img
spot_img
Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023

Latest News

Όταν ο Καρυοφύλλης Δοϊτσίδης διάβαζε την «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ»

Μια παλαιότερη συνέντευξη του Βάρδου του Θρακικού Τραγουδιού, στον Θεοδόση Βαφειάδη Η αλήθεια είναι ότι θυμηθήκαμε αυτήν την φωτογραφία, λίγο...

More Articles Like This