9.4 C
Alexandroupoli
Tuesday, April 16, 2024

Έκοψε την Αλεξ/πολη για να πετά από Βόλο

Η αεροπορική εταιρεία Sky Express  θεώρησε ότι η γραμμή Βόλος – Μυτιλήνη, είναι πιο κερδοφόρα από την γραμμή Αλεξανδρούπολη – Λήμνος

SKY-EXPRESS sky

Την Τετάρτη το πρωί πραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση της Sky Express που σύνδεσε την Μυτιλήνη με το Βόλο.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Βόλο στις 12:15 το μεσημέρι και επέστρεψε στη Μυτιλήνη στις 14:00, ενώ την επόμενη ημέρα Πέμπτη, πρεμιέρα είχαν από τον τοπικό αερολιμένα της Νέας Αγχιάλου Βόλου τα υπόλοιπα νέα δρομολόγια για Ηράκλειο, Μύκονο και Σαντορίνη…

- Advertisement -

Με την άφιξη της πτήσης στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου είχε προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ στελεχών της αεροπορικής εταιρίας, φορέων της Μυτιλήνης, της Κρήτης, της Μυκόνου και της Σαντορίνης με τους ομότιμους φορείς του Βόλου και της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος.

Όπως δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, «Συναντηθήκαμε οι τοπικοί φορείς με τους φορείς που ήρθαν από τις περιοχές με τις οποίες συνδεόμαστε πλέον αεροπορικά, όπως και με τα στελέχη της εταιρείας, ενώ στόχος μας είναι να διατηρήσει η εταιρεία την γραμμή εάν είναι δυνατόν και τους χειμερινούς μήνες».

Σε ανακοίνωση της η αεροπορική εταιρεία σημειώνει:

«Προσηλωμένοι πάντα στο πρωταρχικό μας όραμα και στις αρχές μας (ποιότητα, ασφάλεια, σεβασμός στον άνθρωπο και στο χρόνο) και πραγματοποιώντας τους στόχους ανάπτυξής μας, αποφασίσαμε τη νέα αυτή επένδυση, αποσκοπώντας στην καλύτερη και πιο άνετη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού στο νησί της Λέσβου.

Με τη συνεχή, πρωτοποριακή και ποιοτική παρουσία μας στον αεροπορικό χώρο κατά τα 9 τελευταία έτη και μεταφορικό έργο άνω των 55 χιλιάδων πτήσεων, με πτήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, η Sky Express προχωράει μπροστά με περισσότερα αεροσκάφη και νέους προορισμούς.

Ευχαριστούμε το επιβατικό μας κοινό, το οποίο μας στηρίζει και αγκαλιάζει κάθε νέα μας προσπάθεια.

Η Sky Express, βρίσκεται πάντοτε κοντά στο επιβατικό της κοινό και συνδέει τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με συνέπεια καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους με σκοπό τη πάντα καλή εξυπηρέτηση τους».

Απ’ ότι φαίνεται η εταιρεία τα «έβαλε κάτω» και θεώρησε ότι η γραμμή Μυτιλήνη – Βόλος είναι πιο κερδοφόρα απ’ ότι η γραμμή Λήμνος – Αλεξανδρούπολη…

Όπως και να έχει καλά ταξίδια!

magnesianews.gr

spot_img
spot_img
Tuesday, April 16, 2024

Latest News

Επισκέψεις σε Δομές Υγείας του Έβρου, από στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι ζήτημα ταυτοτικό για το κίνημά μας. Γι’ αυτό και διαχρονικά ήταν και είναι βασική...

More Articles Like This